Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen lenne Magyarországnak...

Milyen lenne Magyarországnak ha Oroszországgal lenne jóban?

Figyelt kérdés
Nem az EU, meg az USA felé nyitna hanem Oroszországgal bratyiznánk. Az Magyarországnak milyen eredményt hozna ? Hadilag is erősödne ?

2014. márc. 19. 18:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2014. márc. 20. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
3-as. Nem lehet, hogy te vagy a barom? 6-os. Lehet,hogy neked rokonaid, de sokaknak nem! Őrült! Nem rokonod a matolcsy?
2014. márc. 20. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:

"Lehet,hogy neked rokonaid, de sokaknak nem!"

Valószínű, h sokaknak nem, de ha magyar vagy, akkor neked is. Gyk.: nem unokatestvéri szinten.

2014. márc. 20. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Ugyan! Max neked!
2014. márc. 20. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy országnak bármely más országgal kereskednie kell ha ez gazdasági előnyökkel jár. Jó lenne gazdaságilag jobban nyitni kelet felé. Katonailag viszont ha már elköteleztük magunkat a NATO mellet akkor ez meghatározza a mozgásterünket.
2014. jún. 4. 20:24
 16/16 anonim ***** válasza:

#7: "Az oroszok lehet, hogy fehérek mint mi, de kulturálisan sehol nincsenek"

Nem azért, de volt olyan orosz kolleganőm, aki ide jött férjhez, és széleslátókörűbb volt mint sok magyar társa. (Ezt egyébként más külföldi származású - NDK-s, arab, Erdélyi-magyar - volt kollegámnál is tapasztaltam, pedig "értelmiségiek" voltunk.)

"az emberek 99%-a ugyanúgy tanulatlan, mint 100 éve"

Na, ja. Én meg elhittem, hogy a cári Oroszországban a nép 80 %-a írástudatlan volt, és ezt a Szovjetúnióban ezt sikerült felszámolni. Én naív...

"ahol még egy évszázada feudalizmus volt és a mostani állapotok épphogy jobbak mint akkor "

Igen, csak ma már a muzsiknak nem kell beszolgáltatni a tizedet a bojárnak.

"Kulturálisan sokkal közelebb vannak belső-ázsiához, mint hozzánk"

A Tolsztoj, Gorkij, Puskin, Csehov, Dosztojevszkij, Majakovszkij, Csajkovszkij, Muszorgszkij, Sosztakovics, Starivinszky nevek mondanak valamit? (De van még "néhány".)

2022. márc. 23. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!