Szerintetek Ukrajna egyesülni fog majd Oroszországgal?
Sokan támogatják az ötletet, de rengetegen ellenzik is.
Vannak nyugat-barát meg orosz-barát kormányok.
Akkor?
Úgy tudtam, hogy Ukrajna nem akar oda belépni....csak Fehéroroszo. van bent még meg Kazahsztán.
De ez is olyan, hogy majd egyesülnek 8megint) oroszországgal?
Nem valószínű, hogy egyesülni akarnak Oroszországgal amikor belül is vannak problémáik egymással, 3 felé szakad a belső társadalmuk is:
-Kárpátalja + másik kettő xĐ de amúgy komolyan :)
Nem, nem fog egyesülni. Már eleve többfelé húznak saját maguk is, ahogy írták előttem, tehát max csak az volt félő hogy Ukrajna még jobban széthúz, de annak nem volt valóságalapja hogy egyesülne Oroszo-val.
És nem, nem lehet összehasonlítani az EU-t az Eurázsiai Unióval. Pont most írtam máshol, hogy aki nem tudja mi lenne a különbség a brüsszeli és a moszkvai vezetés között az nézzen jobban utána a témának és a mélyebb gazdaági mozgatóknak.
Aki csak annyit hall/ért ki az egészből hogy "unió, és unió, mi lehet a különbség? semmi" vagy hogy "Oroszo. csicskáztatna másokat" akkor az vagy nincs képben, vagy leragadt 20-30 évvel ezelőtt a gondolkodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!