Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol van az ENSZ ilyenkor?

Hol van az ENSZ ilyenkor?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 10. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Úristen, ez eddig a csúcs :DDD A japán cunami Izrael bosszúja volt:DDDD

De akkor az a kérdés, hogy a galád indonézek, sri lankaiak, thaiok kollektíven mit követhettek el, hogy ők is cunamit kaptak pár évvel ezelőtt?

Netán tavaly a Hainan-tájfunt ki rendelte?

:DDDD

Amúgy kicseresznyézni palesztin áldozatok képeit ugyanolyan szubjektív dolog, mintha én csak a cigánygyilkosságok híreit posztolgatnám és letagadnám, hogy a romák között magas a bűnözési arány.

A világ nem fekete-fehér, csak a ti fejetekben. Ez egy nagyon bonyolult geopolitikai és szociológiai helyzet, és csak az oviban gondolkodnak olyan vonalak mentén, hogy van jó meg rossz és kész.

2014. márc. 10. 13:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem van korrupt meg tisztességes. Mi lett azzal a bizonyos osztrák miniszterrel? Ki ölte meg Kennedyt. Jó igen nagyon vicces ha ha. De valahogy még is átment a fején egy golyó. Hogy működik a FED? Hogy lehet most gazdasági világválság?
2014. márc. 10. 13:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt magyarazd mar meg kerdezo, hogy pld a malayziai rendor-brutalitasnak mi a fene koze van Izraelhez. Meg a tobbi, a vilag kulonbozo tajairol osszeszedett es belinkelt kepeknek-videoknak.

Es nehogy azt mond, hogy te "altalanosan" kerdezted, hogy hol van ilyenkor az ENSZ, ugyanis a kerdeshez linkelt karikaturaid kivetel nelkul arab karikaturak IZRAELROL.

2014. márc. 10. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy hol van a jobbikosok agya olyankor, amikor fel akarják számolni Izraelt, hogy a sok ott élő zsidó mind szétszóródjon a világban és mi is bekapjunk belőlük úgy félmilliót.
2014. márc. 10. 16:27
 15/18 A kérdező kommentje:
A törvény úgy tudtam MINDENKIRE vonatkozik nem csak a gójokra. Hát lehet tévedtem.
2014. márc. 10. 17:44
 16/18 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=bsoVMS4q1j4 nesztek szabadság hazája
2014. márc. 10. 17:51
 17/18 EagleHUN ***** válasza:

7-es számú hozzászólásomhoz fűzném hozzá azoknak akik röhögtek rajta.

Ezt nem én találtam ki! És nem is úgy írtam le hogy biztosan igaz is! És nem az én véleményem.

Csak olvastam egy cikkben és van egy MINIMÁLIS esélye annak hogy akár részben lehet benne valami (a cikk sokkal részletesebben leírta mint én). De megkeresem a cikket ha megtalálom még és megosztom nektek.

2014. márc. 11. 12:39
 18/18 EagleHUN ***** válasza:

Megtaláltam. Ismétlem NEM MONDOM hogy igaz.

[link]

[link]

Az ilyesmit én is fönntartásokkal kezelem. De azért talán érdemes egy pillantást vetni az ilyesmire is. Talán elképzelhető hogy eddig túl naivak voltak az átlagemberek, és a világban sokkal nagyobb és veszélyesebb erők munkálkodnak mint gondolnánk. Vagy pedig azért vagyunk naivak mert elhisszük az ilyesmit? Mindenki eldöntheti magában.

2014. márc. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!