Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek van helye Ukrajnán...

Szerintetek van helye Ukrajnának az EU-ban?

Figyelt kérdés
Ha nem miért nem, ha igen akkor miért?
2014. márc. 6. 18:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

# 10

Tudom jól, hogy ez hosszú folyamat és én sem holnap gondoltam, hogy csatlakozzanak. Nagyon rossz állapotban van Ukrajna minden téren, tehát 15-20 év is eltelhet a csatlakozásig és feltételezem, hogy amikor ténylegesen dönteniük kell, akkor már egy demokratikus népszavazáson fog ez igazából eldőlni. És csak ismételni tudom, hogy nem szabad kirekeszteni, ha a tényleges szándék meglesz.

Az sem jó Ukrajnának, hogy szinte teljes egészében az oroszoktól függnek. Gáz elzárás, fűtőelem stop stb. Se fűtés, se áram nincs ott az oroszok nélkül, úgyhogy teljes egészében kivannak szolgáltatva Putyin jó- vagy rosszkedvének. Feltételezem, hogy Te sem szeretnél ilyen országban élni.

2014. márc. 7. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!