Szerintetek van helye Ukrajnának az EU-ban?
Persze. Ahogy az USA is simán hagyta volna, hogy Mexikó a KGST tagja legyen, vagy szovjet tagköztársaság.
Gondoljunk már bele, hogy Finnország 1945 óta szabad, demokratikus állam, mégsem tagja a NATO-nak. Azért, mert a szovjetek, majd az oroszok soha nem engedték.
Tudom hogy az EU gazdasági és nem katonai tömörülés, de a lényeg, hogy a világ nem egypólusú, nem csak az USA-EU és NATO létezik.
Ettől eltekintve, szerintem pont ugyanúgy lenne neki hely, mint a balti államoknak is volt.
Úgy gondolom mint gazdaságilag mint emberhez méltóan jobb életre lenne lehetőségük majd az unióban, ha már az Orosz vezetés csak kitartottjaként tekintett rájuk, mindenképpen nyitottabbak lehetnének és integráltabbá válhatnának.
Aki úgy gondolja hogy semmi keresni valójuk a tagországok között, az pusztán fél attól hogy jobb lehet a sorsuk mint a Miénk! A vezetés teszi az országot azzá, amivé válik
21F
"Indokolni talán annyival tudnám, hogy nem szabad kirekeszteni senkit, aki csatlakozni szeretne."
Miért gondolják sokan, hogy az ukránok többsége az EU-hoz akar csatlakozni ? Nekem ugy tűnik, hogy ezt csak egy harcos, nagyhangú kisebbség akarja.
Ukrajnának Oroszország mellett van a helye, ez majd a legközelebbi tényleg szabad és nem befolyásolt választásokon fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!