Miért nem képes senki sem segíteni az ukránoknak?
segiteni kellene nekik hogy véglegesen elszakadhasson a ruszkiktol, amúgy is egy európai állam volt mindig is ha a területét nézzük.
Elegük van az imperialista agresszor oroszországból, szeretnének ők is nyugatiasodni.
Most meg ne mondja senki h ilyen meg olyan sz.r az eu mert a ruszkiknál még sz.rabb amúgy is elég volt belőlük majdnem 50 év. Aki olyan nagy ruszki fan menjen oda!
A magyar kormány miért nem szólal fel az ukránok mellett?
Mindenki csak úgy hagyni fogja h a ruszkik beavatkozzanak egy független állam belügyeibe?
Ideje lenne már hogy az eu felállítson egy közös sereget, egy közös európai haderő képes lenne ellensúlyozni a ruszkikat sőt még talán erősebb is lenne.
Maga a lakosság pedig tobb mint 3x akkora.
Az ukránok nem szeretnének még egy holodomort megélni! Semmivel sem rosszabbak mint a magyarok szemében a nagy testvéri lengyelország!
Kérdező
A véleményben a forró vér sosejó.Nem vádollak mert ez énrám is vonatkozik,sajnos.Mielőtt azember vélekedik,jó körülnézni.Én is elmentem az mellett,hogy akisebbségek nyelvét megszüntette az új kormány. Fájdalmas dolog ez minden embernek. Képzeld ezt magadról. Ezért tehát jogos Putyinnak a gyengébb mellé állása. Rólam pedig hiheted: én se szeretem jobban az orosz kormányt mint kecske a kést. S aztán,hogy mi van még a szinfalak mögött... nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!