Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem képes senki sem...

Miért nem képes senki sem segíteni az ukránoknak?

Figyelt kérdés

segiteni kellene nekik hogy véglegesen elszakadhasson a ruszkiktol, amúgy is egy európai állam volt mindig is ha a területét nézzük.

Elegük van az imperialista agresszor oroszországból, szeretnének ők is nyugatiasodni.

Most meg ne mondja senki h ilyen meg olyan sz.r az eu mert a ruszkiknál még sz.rabb amúgy is elég volt belőlük majdnem 50 év. Aki olyan nagy ruszki fan menjen oda!

A magyar kormány miért nem szólal fel az ukránok mellett?

Mindenki csak úgy hagyni fogja h a ruszkik beavatkozzanak egy független állam belügyeibe?

Ideje lenne már hogy az eu felállítson egy közös sereget, egy közös európai haderő képes lenne ellensúlyozni a ruszkikat sőt még talán erősebb is lenne.

Maga a lakosság pedig tobb mint 3x akkora.

Az ukránok nem szeretnének még egy holodomort megélni! Semmivel sem rosszabbak mint a magyarok szemében a nagy testvéri lengyelország!

2014. márc. 3. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%
Teljes mértékben egyetértek a #8-assal és azt mondanám hogy jobb az oroszokkal jóban lenni, hátha még mi is megszerzünk valami területet Kárpátalján, nagyon jó lenne
2014. márc. 3. 17:42
 12/21 anonim ***** válasza:

[link]

Putyinék csak elveszik, ami az övék.

2014. márc. 3. 18:05
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Meg ne sajnáljam őket!

Talán nem kellett volna automatikusan főleg az oroszok (és beleértve a kárpátaljai magyarok) kárára törvényt eltörölni vagy hasonló és akkor nem fájna annyira a fejük most!

Akkor miért is szólaljon fel az ország mellettük?

És nem fog ájrópa sem segíteni csak jól felhergelte a csőcseléket mert a ruszkikkal nem mernek szembeszállni.

2014. márc. 3. 18:26
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Persze kedves kérdező, Magyarország keveredjen csak bele minden sz*rba. Épp az, hogy inkább maradjunk ki, ennek az országnak így is meg van a maga baja!

Igazából én egyáltalán nem értek egyet ezzel az ukrán helyzettel. Ukrajna csak 24 éve létező állam, nem értem, hogy mit kapadoznak. Sztem az lenne a megoldás, ha az orosz területek vissza kerülnének Oroszországhoz, a magyar területek Magyarországhoz és kész, lezárni a háborút. De ez a helyzet is mutatja, hogy sajnos az ember egyedül okos, de tömegesen mérhetetlenül buta. De sztem még ha ilyen területi kérdés fel is merül kétlem, hogy a magyar kormány kitudná harcolni Kárpát alját, Trianonnál is az akkori magyar vezetésnek köszönhettük, hogy Mo. 2/3-t lecsatolták. Ha a magyar vezetés akkor nem töketlenkedik több területünk maradt vna.

2014. márc. 3. 18:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Nyugat-Ukrajnát biztosan nem hagynák megszállni, kedves utolsó.

Putyinnak nem kell az országunk, Sztálinnak is csak ütközőállamnak kellett. És nem hiszem, hogy a jobboldal kevésbé gyűlölné a kommunista elnyomást.

2014. márc. 3. 19:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:35

Őszintén szólva, ha tényleg azt hiszed, az oroszoknak kell nyugat Ukrajna, vagy ha nem látsz különbséget Lenin, Sztálin és Putyin között (akár Lenin és Sztálin között), akkor kérlek tanulj egy kis történelmet és mellé valamiféle józan észt.

2014. márc. 3. 19:43
 17/21 T-55 2.0 ***** válasza:
Lehetek őszinte? Ukránok,Oroszok veszett kutyák! Márkák csak nyugodtan egymást.
2014. márc. 3. 21:36
 18/21 T-55 2.0 ***** válasza:
Márkák,törölve . Amit írni akartam:márkák.bocs
2014. márc. 3. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szánom az Ukránokat,mert én midég a gyengébb párján vagyok,meg akit bántanak. De aki már nem nagyon fiatal '56-ban is csak ugratták a magyart ,"tartsatok ki megyünk" És? jöttek? Ugyan már...gondolták. Nem éri meg. Hát így lesz ez itt is. Alapos gyanúm szerint.
2014. márc. 3. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Magyarországnak abszolút nem kéne belefolynia. Nem hiányzik még egy adag málenkij robot, meg zabrálás, meg amit a szovjet katonák műveltek "felszabadítás" címszó alatt...
2014. márc. 3. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!