Szerintetek vannak-e Magyarországon olyan férfiak, akik szívesen harcolnának a Kárpátalja visszafoglalásáért?
Ez a kérdés az Ukrán konfliktussal összefüggéssel kapcsolatban merült fel bennem. Részletesen lásd a következő cikkben:
"Kíváncsi vagyok mekkora lenne az a lelkesedés az első komolyabb összecsapás után. Hidd el nem valami vicces amikor azt sem tudod, honnan lőnek rád. Nem baj, majd kinövitek!"
Tévedsz!Mert én már vettem részt háborúban,tudom milyen az!Itt még volna is értelme menni,úgyhogy MENNÉK!
vicc.... magyarország ugyanolyan bűnözői ország.....
undorító ez az uszító cikk, egy olyan ország ellen uszotja az embereket aminek jelenleg van csomo problemaja? magyarorszag nem hiena vagy keselyu raadasul kell a fenenek az a terulet a maga millios nagysagu riszinjaval es a kb csak 100ezer magyarjaval.
Én Erdélyben élek és szomorúan látom hogy az Anyaországiak egy része gyáva érdektelenségbe(már elnézést) sülyedt és magára hagyná az elcsatolt magyarságot(tisztelet a kivételnek persze). Könnyű Pestről osztani az észt, miközben ukrán szélsőségesek rombolnak Kárpátalján bármikor küldhetik az oroszok ellen a kárpátaljai magyarokat és a magyar kormány nem képes akár katonailag is biztosítani a határon túliak védelmét(és ezt sokan nem is várják el a jelenlegi helyzetben)
Tudom hogy még mindíg sokan vannak akiknek fontos magyarságuk és a magyarság összetartozása.
#23/29
Hmmmm.Érdekes
Az eddigi veteránokkal akikkel még beszéltem életemben, meg járták a háború poklait, kényszerítéssel se szeretnének vissza menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!