Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért csinálja ezt az USA?...

Miért csinálja ezt az USA? Nem oltári nagy képmutatás?

Figyelt kérdés

Majdnem törvényt hoznak a melegek totális diszkriminációjáról:

[link]

Erre másnap meg minket bírálnak:

[link]

Még pár ilyen hír és elvetemült vérnáci lesz belőlem, komolyan mondom. Hogy lehetnek ennyire pofátlanok?

2014. febr. 28. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem.

Ez egy bevett szokás a politikában, de nem csak az USA-ban, hanem mindenütt.

Úgy megy ez, hogy más országokkal foglalkoznak így ezzel elterelik a figyelmet a saját országuk gondjairól.Az USA esetében az államadósság, háborúzgatások és a többi.

2014. febr. 28. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap olvastam az Index-es cikket... egyből mondtam is egyik barátomnak, hogy na, holnap majd az USA megmondja azért a magáét... nem hiszem el, egy teliberakott jós vagyok :D
2014. febr. 28. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt a jelenséget kettős mércének hívják. Az USA nagy mestere ennek. Utálja is miatta a fél világ. Nem véletlenül kapták pont ők szeptember 11.-ét.
2014. febr. 28. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Máshol is ez van.

Kanadából kiűzték a cigányokat, aztán meg jöttek ide rasszistázni minket, hogy mi milyen gonoszak vagyunk velük.

Nyugat-Európában is ez történt, amikor még Románia és Bulgária nem voltak Schengen-taggországok, onnan is hazapaterolták őket.

Pontosan ugyanezt csinálták.

2014. febr. 28. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

A cikk szerint mindez Arizónában történt. Bizonyos esetekben, csakúgy mint a melegek jogairól(házasság, gyerekek) is az USA államai saját maguk döntenek. Az ilyen isten háta mögötti, republikánus államokban mint Arizona, cseppet sem meglepő, hogy az emberek ill. politikusok konzervatívabbak. Ebbe Washingtonnak nincs kompetenciája beleszólni. Ráadásul nem tudjuk, mi lett volna, ha a törvény életbe lép, ha az embereknek nem tetszik és elegendő aláírást gyűjtenek, a központi kormány köteles kivizsgálni az ügyet.

Csak azt nem értem, hogy mi köze van ennek a nácikhoz.

2014. febr. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!