Azzal, hogy Ukrajna részekre szakadhat, van esélye Kárpátaljának a függetlenségre?
"Az első százra még válaszoltak lelkesen. Még vajon fognak?"
Gyáva népnek nincs hazája. Ha még mi magunk sem vagyunk képesek kiállni a magyar nemzettársainkért akkor ne siránkozzunk inkább hogy milyen rossz ez ilyen rossz az.
Én határontúli vagyok és elképzelem mekkorát csalódhat ilyenkor egy kárpátaljai magyar ha itt körbenéz.
Szégyenheti magát minden hazaáruló!
Első válaszoló:
Elég buta vagy udvariatlan lehetsz, hogy kérdésre kérdéssel reagálsz, ahogy a második válaszoló is.
A harmadik válaszoló szerintem szexmániás lehet, hogy egy a szexuális dolgokkal összefüggésbe egyaránt nem hozható dologra szexuális tartalmú választ adhatott.
Negyedik válaszoló:
Valószínűleg attól félhetsz, hogy én is mások szerint gonosz választ adok, de nem. Teljességel igazad van! Én Magyarországon élő nemzetiségiként (én személyesen a legtöbb magyar kisebbséghez tartozom valakkora arányban) támogatom minden népcsoport autonómiáját, ami alkosson egy területen többséget és ne elszórtan legyen az országban és egy ország lakosságának legalább 5-10%-át alkossa. Az egyes értelmetlen válaszok ellenére köszönöm az első, második, harmadik és negyedik válaszadónak is a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!