Szerintetek Európának milyenek az esélyei?
Helo
Nem csak politikailag értem hanem pl. a kúltúrát milyennek találjátok.....
Rengeteg nagy cég pl. itt van Nokia, BMW...
Válaszokat köszi
Elég jók.
Lassan jönni fog egy forradalom úgy 20-30 éven belül és végül helyrerázódik minden.
Mindenki Amerikát majmolja, de pl. én szakközépbe járok és olyan vicces meg laza jófej emberek vannak az osztályomba hogy olyanokat egy amcsi vígjátékba nem láttam még
É van a Sampions League meg az Euróvíziós dalfesztivál ami eléggé összehozza az embereket
És Németország még 2 vesztes háború után is helyre tudott álni az nem semmi, de az lenne a jó ha létrejönne az Európai Egyesűlt államok mert ilyen kis országokkal pl. Németország bármennyire erős azért nincs egyszinten az USA-val
Kulturálisan: jó
Gazdaságilag: még kitart egy ideig, amíg meg nem folytja önmagát. A változáshoz még egy gazdasági válságra lesz szükség.
Politikailag: aljas
5 év múlva kérdezd meg újból.
Mindenki jó fej az osztályban, meg az eurovíziós dalfesztivál is összehozta az embereket? meg Németország milyenmár?
Hát erre azt tudom mondani, hogy nem árt ha van elég szalonnapörc a túróstésztán, de Falklandig oda biztos hosszabb mint vissza, meg Májliszájrusz milyenmár! De nem?
Nincsenek esélyei.
Kulturálisan sem valami jó.
Nézzetek rá az európaiak demográfiai mutatóira, akár Németországban, akár Szlovákiában.
Az európai kultúra egyre inkább hanyatlik és eltűnik.
De, ehhez nem is kell a mutatókat nézegetni, elég ha végigmentek Párizs vagy Rotterdam utcáin és látjátok, hogy nincs sok esélye.
De, akár Miskolcot vagy Kassát is megnézhetitek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!