Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért épp Adolf Hitler?

Miért épp Adolf Hitler?

Figyelt kérdés
Sok embernek aki meghallja ezt a nevet a sátán, de minimum a valaha élt leggonoszabb ember jut az eszébe, de mért? Nem értem. Hitler kivégeztette a zsidókat és romákat, háborút kezdeményezett (bár a versaillesi szerződés szigorúságát elnézve jogosan) de könyörgöm a 2. vilgáháború kitörésében ott volt Jozef Sztálin is, aki ráadásul sokkal több embert végeztetett ki mint Hitler, és azóta is minden bal oldali diktátor kivégeztet mindenkit aki a ,,felsőbbrendű kommunizmus'' ellen mer szólni...

2014. febr. 8. 18:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
87%

Mert ő vesztett, ennyi! A győzteseknél semmivel nem volt gonoszabb. A háború nem a jó és a rossz oldalról szól hanem a győztesekről és a vesztesekről. Sokan voltak rá irigyek, köztük Churcill is.

Hozhatnék fel példákat, háborús bűnöket akár náci, akár szövetséges oldalról, de felesleges.

2016. máj. 1. 18:20
 32/36 anonim ***** válasza:
5%

Elozo, tehat a josagos, artatlan Hitlerket azert bantjak, mert epp a jo szive miatt elvesztette az altala kirobbantott haborut.

Ó,ó, szegen,y szegeny Hitlerke!

2016. máj. 1. 19:21
 33/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, egy szóval nem védtem, csak egyszerűen ez így van. Sztálin is zsarnok volt és a mai napig éltetik sokan és szobrot is állítottak a szülővárosában.

Sztálinnak volt egy mondása. Miszerint "A győzteseket nem ítélik el." És igaza volt.

Volt sok háborús bűne a náciknak és a szövetségeseknek is, ez egy vitathatatlan tény. Valamiért a kommentedben erős komolytalanságot érzek. Csak arra akarok kilyukadni hogy kicsit durva mindent egy emberre rákenni.

2016. máj. 2. 01:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Egyébként valóban gyilkos volt ahogy fentebb írták. Remélem kielégítő választ adtam számodra.
2016. máj. 2. 01:41
 35/36 te te te válasza:
Ez milyen kerdes? Azon kivul hogy milyen kegyetlen modon gyilkolt-megjegyzem sztalin uldozomanias volt, nem valaki iranti gyulolete miatt gyilkolt, egyszeruen ilyen orult volt hogy mindenkit legyilkolt, ellenben hitler a zsido fajgyuloletet(es a fogyatekosok eliteleset) olyan szintre emelte az egesz vilagban, hogy annak az agymosasnak a hatasat meg ma is erezzuk.
2017. ápr. 15. 20:42
 36/36 anonim ***** válasza:

Ha megnézzük a világtörténelem háborúit de fölleg az 1.2.vh-t,vietnámot,éz az öböl,afganisztáni háborukat,akkor MINDIG A VESZTES volt a gonosz háborus bünók elkövetöje. A gyöztes fedhetetlen angyal. Aztán ha rosszat mertél mondani a komcsikra a háború után,előbb találod magad Recsken mint ahogy befejezed a mondatot.

A Sztálint imádokról se feledkezzünk meg,én halottam egy olyan zsidónő veleményét aki szerint a Sztálini rendszer a tökeletes.

Mert megállitotta a nácizmust,az nem számít,hogy a családja minden férfitagja:apját,testvérét,férjét vitték a gulágra meghalni. (Még csak nem is önző).Ha idöben észbekap akkor az egeszcsalàd megmenekülhetett volna. A zsidó gyülölet nem egyik nappról a másikra alakultki.

Nos tehát azert utáljuk Hitlert mert elveszette a háborút,és nem lehetett szidni a győztest.

És ő volt szemelőt a koncentrációs táborokkal nem pedig Sztálin és a gulág.

2017. júl. 8. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!