Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményed az utolsó...

Mi a véleményed az utolsó orosz cár és családja egykori kivégzéséről?

Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 10:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Teljesen mindegy, hogy ők hogyan éltek, mit tettek"

Már hogy lenne mindegy?????

Van olyan gyilkosság amit megérdemel az"áldozat"!

Például Ferenc Ferdinánd...az Este.

De megérdemelték a halált a cár is és a családja is.

2014. febr. 7. 15:09
 12/24 rajcziz ***** válasza:

Légy oly kedves, és ne ragadj ki félgondolatokat a mondataimból. Egyetlen gyilkosság áldozata sem érdemel halált. Mégis ki adott neked vagy bárki másnak jogot arra, hogy ítélkezzen egy másik ember élete fölött?

"Például Ferenc Ferdinánd"

Ja, tényleg jó, hogy meggyilkolták. Szerencsére csak 15 millión haltak meg a következményeiben.

2014. febr. 7. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:

"De megérdemelték a halált a cár is és a családja is."

Kulturált ember nem támogat olyan politikai erőt, ideológiát ami fiatal nők, gyerekek gyilkolásával szentesíti a hatalmát.

A cárt konkrétan a több forradalmi erő közül a bolsevik ág végezte ki. Valóban lehet arra következtetni, hogy a bolsevik hatalomátvétel külföldről irányított szervezett összeesküvés volt. Egy olyan hatalmas "buli", minta második világháború előkészítéséhez.

2014. febr. 7. 15:39
 14/24 anonim ***** válasza:
82%
A kérdező elmebeteg.
2014. febr. 7. 15:43
 15/24 A kérdező kommentje:

Aki nem ért a történelemhez miért fecsérli az időt ennél a kérdésnél???

FF(az Este)egy aljas gazember volt. Röviden.

Olvasd el barátom a "Fekete Kéz"című művet Ferdinand May tollából. És nem koptatom a billentyűt feleslegesen tovább.

A cár családjáról pedig már értekeztem.

Megérdemelték a halált mert...leírtam még ebéd előtt.

Tiszteletem.

2014. febr. 7. 15:44
 16/24 rajcziz ***** válasza:

Még egy kérdésre válaszolj:

Vegyük mondjuk Anasztaszija nagyhercegnőt és Alekszej nagyherceget. Ők mit tettek, amivel kiérdemelték a halált? De mondjuk vehetnénk a többi gyermeket is.

2014. febr. 7. 15:51
 17/24 A kérdező kommentje:

Önmagamat idézem...

"A beteges cárevics, a jéghideg szívű cárné és az uralkodópár négy leánya – abban a történelmi szituációban, egy véres polgárháború viharában – jelképpé válhatott volna a fehérgárdisták szemében, ha életüket megkímélik.

II. Miklósnak azért is meg kellett halni, mert cár volt, családjának pedig, amely egész életében pompában-fényűzésben élt, azért, mert utódai lehettek volna.

"

Huszonhárom lépcsőfok a halálba-könyvcím

2014. febr. 7. 15:58
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyébként mostanában sokan megkergülnek. Elég szélsőségesen és polarizáltan szemlélik a múltat és jelent. Remélhetőleg ezek a régi világ utolsó töltényei és nem valami nagy csetepaté kezdete. A 21. századra jósolt paradigmaváltásnak a jelei nagyon halványan látszanak, de rengetegen vadállat módjára belerongyolnak és ez nagyon illúzióromboló.
2014. febr. 7. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:

A kérdező írt nekem privátot és elbeszélgettünk. :)

"A kérdező elmebeteg.

Ezt te megtudod állapítani?

Vigyázz magadra jóbarát...

Igen, meg tudom állapítani.

Aki ártatlan nők és gyermekek lemészárlását támogatja, az egy elmebeteg.

Még a cár elment volna, de neki is inkább életfogytiglant adtam volna valahol Szibériában.

Az ebéd előtti válaszom ennek a könyvnek a fülszövege-mint láthatod ha megnézed:

[link]

SZÉGYELD MAGAD.

Én nem szégyellem magam, de téged tényleg el kéne zárni egy jó mély cellába, mert közveszélyes vagy.

Megismétlem te szerencsétlen...

Az írásomat a könyv fülszövegéröl vettem.

Felfogod végre te...te nyomorult.

Most pedig takarodj. Ha írsz még olvasatlanul törlöm.

Tünés!"

Nagyon kedves ember. :)

2014. febr. 7. 16:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha ezek nem a te gondolataid, akkor miért úgy írtad le őket, mintha ez a te véleményed lenne, utána pedig miért minket hülyézel és idiótázol?

Ember, itt te vagy az, aki nem tud fogalmazni, nem pedig mi. Nem kéne a saját analfabétaságodért minket okolni...

2014. febr. 7. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!