Angliában milyen munka felel meg a magyarországi köztisztviselők/kormánytisztviselők munkájának?
Hogy hívják az ilyen dolgozókat? Jól keresnek? Nekik is határozatlan idejű szerződésük van? Egyáltalán miben különbözik a magyar rendszertől?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ott kint ezek zsíros állások, oda nem nagyon vesznek fel olyat, aki nem kint szedte össze a diplomáját, illetve nem ott tanult.
Ott viszont, aki bekerül általában ott is marad nyugdíjig.
Gondolom az itteni köztisztviselő munkájának az ottani köztisztviselő munkája felel meg. Nem?
Vagy az ottani tűzoltó mást csinál, mint a magyarországi kollégáik?
Köszönöm, ilyesfajta válasz érdekelt.
Esetleg olyan egyetemről van infó, amely ennek a célnak megfelelhet?
Köszönöm Kedves második válaszoló a hozzászólásod, érdekesmód az első válaszoló megértette a kérdésemet.
Nyilván nem arra gondoltam, hogy az itthon köztisztviselő kint vízvezeték-szerelő.
Azzal tisztában vagyok, hogy teljesen más rendszere van az Angliai államigazgatásnak, ezért érdekel a felépítése, konkrétan a közigazgatásban dolgozók helye ebben a rendszerben.
Első vagyok, nyilván gazdasági egyetemek egyrészt. Nem vagyok tisztában a felépítésvel. De azaz egyik a legáltalánosabb a gazdaság.
Adóhivatalban és költségvetési szerveknél lehet így érvényesülni, ami nagyon nagy paletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!