Mit akarnak Ukrajnában a zsidók?
ezt azért olvasd el mielőtt ilyen (nem is burkolt) zsidózásba kezdesz:
Ez annyira jellemző. Ha a kormány akarna EU tag lenni, és az ellen tüntetnének, akkor meg a kormány lenne zsidó, és a tüntetők bátor szabadságharcosok.
A lényeg tehát, kedves Kérdező, hogy bárki, aki neked nem rokonszenves, az zsidó, ugye?
A lényeg az utolsó hozzászólónál van.
Én is cionista zsidó vagyok.
"A lényeg tehát, kedves Kérdező, hogy bárki, aki neked nem rokonszenves, az zsidó, ugye?"
Itt szerintem nem az a főbb szempont, hogy ki tetszik, vagy ki nem tetszik a kérdezőnek. Abban igazad van, hogyha a kormány akarna csatlakozni az EU-hoz, akkor a kormány lenne a zsidó, de ez nem a kérdező miatt van, hanem az EU miatt, az "értékrend" miatt, amit az EU képvisel, az érdekcsoportok, akik mellett az EU kiáll. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy az EU alaposan megdolgozott ezért a jelzőért, ellentétben az oroszokkal.
Az oroszok milliószor különbek az EU-tól és nekik van fogalmuk arról, hogy mi a kölcsönösen előnyös együttműködés ellentétben az EU-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!