Miért nem vonul be Ukrajnába az orosz hadsereg és veri le a tüntetéseket meg az egyre inkább anarchiába forduló állapotokat?
Figyelt kérdés
Kijevben már lángolnak a főutak, Iván Ivanovics biztos örömében körbe-körbe ugrál a panellakásában, hogy elment az áram és a víz, a sarki boltba nincs szállítva áru, a munkahelye a sarkon egy kiégett füstölgő romhalmaz és a tűz bármikor az ő háztömbje felé veheti az irányt.2014. jan. 24. 13:54
31/34 anonim válasza:
Kérdező, teljesült a kívánságod, elindultak.
32/34 anonim válasza:
Ahogy hallottam már a NATO is összeült. Ez nem lesz így jó.
33/34 ganjaman011 válasza:
Azért mert valószínű hogy a sok ország nem örűlne neki de van aki biztos támogatná és a végén a világháborúra ébrednénk
34/34 ganjaman011 válasza:
Nem értem ezt a nagy vitát mert én nem láttam az utcán az orosz hadsereget mivel NINCSENEK ITT!!!Ukrajna nem Magyarország és akárhogy kötözködtök semmi féle Magyarországi megszállásról nincs szó!!de viszont a 94-es szerződés értelmében Amerika és Anglia köteles megvédeni Ukrajnát ugyhogy most lényegében az oroszokon múlik a világháború és szerintem ez valamivel nagyobb probléma mint egy olyan megszállásról vitázni ami valószínű hogy be se következik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!