Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem vonul be Ukrajnába...

Miért nem vonul be Ukrajnába az orosz hadsereg és veri le a tüntetéseket meg az egyre inkább anarchiába forduló állapotokat?

Figyelt kérdés
Kijevben már lángolnak a főutak, Iván Ivanovics biztos örömében körbe-körbe ugrál a panellakásában, hogy elment az áram és a víz, a sarki boltba nincs szállítva áru, a munkahelye a sarkon egy kiégett füstölgő romhalmaz és a tűz bármikor az ő háztömbje felé veheti az irányt.

2014. jan. 24. 13:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

"az oroszok küldtek először embert az űrbe"...és?

Hajléktalanok meg csak azért nem voltak, mert eltakarították őket az utcáról és épp valamelyik gulágban csücsültek.

2014. jan. 24. 18:48
 22/34 A kérdező kommentje:

"mert eltakarították őket az utcáról és épp valamelyik gulágban csücsültek."

Hogyne, véletlenül se azért, mert mindenkinek volt munkája és lakása.

2014. jan. 24. 18:50
 23/34 anonim ***** válasza:
Nyáron diákmunkán voltam, egy idős bácsival dolgoztam együtt, aki arról mesélt, hogy milyen volt a rendszerváltás előtt az élet. Mesélte, hogy iskola után egyszerre dolgozott papíron. Ugyan, nem volt munkája, de ezt a törvény tiltotta.8 órát ült és hülyéskedett a haverjaival egy gyárban a sarokban és ezért kapott fizetést. Mondta, hogy nagyon jó idő volt, de nem sírja vissza. Mindenki másban hisz és nem mondhatjuk meg, hogy ki miben higgyen. De, a kommunizmus és a Szovjetunió elbukott. Nem értek egyet az EU öregjeivel, szerintem vérfrissítés kellene. De, ha választanom kellene, hogy Brüsszel, te felfogásod szerint Berlin vagy Moszkva, akkor inkább Berlin. Ismerek pár Ukránt, az ő szemükben. Moszkva nem opció. Nyugat-Ukrajna EU-hoz, Kelet-Ukrajna Moszkvához kíván csatlakozni. Két egymással szembe álló társadalom, ideológia. EUnak nem érdeke az orosz befolyás, míg az oroszoknak a nyugati befolyás. Ez, itt a bibi. Ha Moszkva beavatkozik akkor az USA és Brüsszel is lép. Ne, akarjunk háborút.
2014. jan. 25. 12:21
 24/34 anonim ***** válasza:

Az nem számit,hogy Ukrajna egy szuverén állam?

Más ország nem szólhat bele a belügyeibe.

2014. jan. 25. 13:46
 25/34 anonim ***** válasza:
Azzal Oroszország megsértené Ukrajna szuverenitását, aminek súlyos diplomáciai következményei lennének.
2014. jan. 25. 13:51
 26/34 anonim ***** válasza:

"Te örülnél ha hozzánk jönnének be az oroszok?"

7-es , én örülnék, mert talán kizavarnák a mostani megszállóinkat :-)

2014. jan. 25. 21:09
 27/34 anonim ***** válasza:

"EU-t egy csapat liberálisnak álcázott náci vezeti??? Ugyanaz a kultúránk az oroszokkal???...Te mit szívtál?"

Megmagyarázom neked , mert én értem a kérdezőt :

mi ugyanolyan fehér emberek vagyunk mint az oroszok, viszont Nyugat-Európa nagyvárosaiban már több lesz lassan a muszlim, és fekete hódító (és gyermeket nem szülő meleg) mint az őshonos nép. Ez az EU ne akarjon semmit se Ukrajnától.

2014. jan. 25. 21:15
 28/34 anonim ***** válasza:

1945-ben is elzavarták az akkori megszállókat, csak aztán utána egy jó darabig "elfelejtettek" kivonulni, te újra ezt szeretnéd?

2014. jan. 25. 21:34
 29/34 anonim ***** válasza:
Megszálló és megszálló között van különbség, ha lehet inkább az oroszokat választanám, ha már valakiknek meg kell szállnia bennünket.
2014. jan. 26. 10:16
 30/34 anonim ***** válasza:
Az oroszok maradjanak csak ott ahol vannak.
2014. febr. 24. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!