Miért hiszik sokan Mad Max-féle pokolnak a bevándorlóbarát európai országokat?
A kuruc.info és másolatai csurig vannak rémtörténetekkel, hogy az egykor büszke és sikeres nyugati országok hogy mentek tönkre a galád bevándorlók miatt. És ezt el is hiszik az olvasók.
Miért? Tényszerűen cáfolható a sugallmazások, szuggeszciók nagy része.
Gyilkossági ráta Magyarországon 100.000 emberre 2012-ben: 1.3, 133 gyilkosság.
Svédország: 1.0, 91
Svájc: 0.7, 52
Franciaország: 1.1, 682
Egyesült Királyság: 1.2, 722
Norvégia: 0.6, 29
A mienkénél magasabb gyilkossági ráta két kivétellel csak kulturálisan keletinek/balkáninak számító országokban van. és a mi gyilkossági arányunk a szerbek után a legjobb.
Egész Svédországban 3384 templom és 6, azaz hat mecset van.
Hol vannak a tények, amik alátámasztanák a félelemkeltő cikkeket a névtelen, jó eséllyel témához nem értő íróktól? Az érthető, hogy ők leginkább lesz ják a svéd helyzetet és a magyarok között akarnak csak népszerűek lenni, de akkor is...
Miért veszitek be? 5-10e Ft-ért retúrjegyet lehet kapni a felsorolt pokoli helyek mindegyikébe, még egyikőtöknek se jutott eszébe magatoknak megnézni és rájönni, hogy kamu, eltúlzás és kontextusból kiemelés az ilyen cikkek 95%-a?
Amúgy én meg tavaly jártam Tunéziában és akkora a retek ott, hogy az hihetetlen. Az út széle kilométereken keresztül tele van szeméttel, kaktuszok mindenhol, amiket teljesen befednek a nejlonzacskók a szél miatt és nem látsz kocsit, ami össze ne lenne törve. Dolgozó embert sem látni sehol, csak seftel mindenki és abból élnek.
Ragyogó egy hely.
Hát kérdező, eléggé kétségbe lehetsz esve, ha már ilyen linkekkel tudsz csak jönni.
Tényleg jót tenne neked, ha újra kiutaznál Afrikába és végleg itt hagynád ezt a csúnya, rasszista kontinenst, ahol a gonosz fehér emberek élnek többségben, bár neked és a haverjaidnak köszönhetően már ez sem lesz így sokáig.
Oké, oké, indulok! Lehet csak jövőre megyek, mert túl drága a jegy sajnos.
Ti meg mondogassátok hangosan sokszor egymás után, hogy "Nem vagyunk rasszisták, de..."
Magyarra lefordítva az előző válaszolók hozzászólását, nem akarjuk, hogy Európa legyen Afrika.
Nagy Britanniában sem szeretik a Kelet-Európaiakat, hiába európaiak meg, hiába nincs nagy kulturális szakadék.Nem akarják, hogy Nagy Britannia Kelet-Európa legyen.
Nem véletlenül alakultak ki különböző népek és kultúrák.Nem azért, hogy egy szép nap összekeverjünk mindent és káoszba torkolljon minden.
A multikulturalizmusban egyik kultúra elnyomja a másikat.
Ez egyfajta ösztön,csak ma nem azaz erősebb akinek fejlettebb technológiája van, meg okosabb, hanem aki több gyereket tud szülni...legalábbis jelenleg.
Itt van egy hasonló cikk:
Az embereknél is hasonlóak működik.
Ahogy a betelepített rák miatt elpusztul az őshonos, úgy Európában a betelepített primitívebb népcsoportok miatt szép lassan elpusztulnak az európaiak.
"Te kezdtél offolni, én csak reagáltam."
Én a valósággal oltogattalak, te meg ezzel a szerencsétlen, disznófejű gyerekkel, akire abszolút nem hasonlítok. A kettő nem ugyanaz.
"Oké, oké, indulok! Lehet csak jövőre megyek, mert túl drága a jegy sajnos."
Nagy kár szerintem is. Mindenesetre neked és a hozzád hasonlóknak ingyenessé tenném, de vissza már nem jöhetnétek.
"A multikulturalizmusban egyik kultúra elnyomja a másikat.
Ez egyfajta ösztön,csak ma nem azaz erősebb akinek fejlettebb technológiája van, meg okosabb, hanem aki több gyereket tud szülni...legalábbis jelenleg."
Én inkább úgy mondanám, hogy az nyomja el a másikat, aki erőszakosabb és van elég ereje az akaratát a másikra kényszeríteni. Sajnos ez így van, még akkor is, ha nekem sem tetszik.
Ha minél humánusabban akarjuk intézni a dolgokat és mellette még jól is akarunk járni, akkor az a legjobb megoldás, hogy mindent hazapateroljuk és Európán kívül tartjuk őket. Ez elég emberi így, ha belegondolunk, hogy simán odamehetnénk és szétlőhetnénk a s*ggüket a technológiai fölényünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!