A magyar radikálisok miért foglalkoznak ennyit Dél-Afrikával?
A szabadság, önrendelkezés felelősséggel is jár, tudni kell élni vele. Ezért (is) találták ki a protektorátus rendszert a világban (jelenleg például Koszovó, Bosznia az EU, ENSZ protektorátusa).
Zimbabwében, Haitin, Szomáliában, Libériában, Sierra Leonéban kijelenthetjük, hogy a feketék még nem álltak készen, hogy átvegyék saját igazgatásukat a fehérektől és Dél-Afrikában is kérdéses a felszabadulás sikere.
Ha szerinted nem népirtás volt az, amit mandela a rabsága után végigcsinált az országban, akkor te egy oltári nagy barom vagy, és itt be is fejeztem a beszélgetést.
Utálom az olyen embereket, akik hallanak valamit a tv-ben, és féigazságokat összegyűjtögetnek gyorsan, hogy hitelesnek tünjenek, miközben a tv-ben hallottakat mondják vissza. És te pont ez vagy.
Mellesleg nem olvasok nagyon kuruc.info-t, és nem is hiszem, hogy megjelent cikk mandela-ról, én ennél igényesebb vagyok -veled ellentétben.
"Ha szerinted nem népirtás volt az, amit mandela a rabsága után végigcsinált az országban, akkor te egy oltári nagy barom vagy, és itt be is fejeztem a beszélgetést."
Az nem népirtás, amikor feketék vernek agyon fehéreket. Az csak cirógatás és nem a szegény feketék tehetnek róla, hogy a szánalmas és gyenge fehérek belehalnak. Ez a fehérek hibája. Miért nem erősebbek szerencsétlenek? Szánalmas. Még jó is, hogy meghalnak.
"71%, köszi a beböfögéseket, megtennéd, hogy egy nagyban összeírod mindet és nem tíz kommentben küldöd el?"
Na mi az, főnök, nem tetszik az igazság és már nem tudtál másba belekötni?
73%: ez így igaz, de ez nem legitimálja az elnyomást. Nem Afrika az egyetlen kontinens, ahol ilyen problémák voltak, mégis ők szenvedték meg messze legjobban a fehér kizsákmányolást, ami a mai helyzetük durva többségéhez hozzájárult.
Kicsit ragaszkodva a török példámhoz, szerintem senki nem gondolná azt, hogy azért, amiért akkoriban az Ottomán Birodalom a világ egyik legfeljlettebbike volt minden értelemben még tolerálható lett volna a Balkán és Közép-Európa lerablása, megszállása. A te példáidból csak Haiti és Zimbabwe hasonlítható ezekhez, Szomália az ókor óta független, és akkoriban nagyon is prosperáló ország volt, ami össz-vissz 40 évig állt brit és olasz fennhatóság alatt, ami tartós kulturális nevelésre nem elég, míg Sierra Leone és Libéria önmagukban kivételek, elvégre felszabadított fekete ex-rabszolgák alapították őket az USA-ból és Angliából "visszaérkezve".
42%: népirtás definíció szerint szisztematikus, jelen esetben faji alapon történő, megszervezett gyilkoláshalom, aminek a célja a kiszemelt csoport megsemmisítése. Ha megnyitod a korábban beírt linkemet látod, hogy ilyesmiről szó sem volt, a bűnözési ráta 90-es évekbeli megduplázódása ellenére a bűntények áldozatainak faji megoszlása durván a korábbival azonos maradt, túlnyomórészt fekete áldozatokkal, fekete elkövetők által.
71%: te túl hülye vagy a beszélgetéshez, ráadásul nem tényeket írsz, csak elvont rasszista marhaságokat böfögsz be 3 soronként. Azzal nem tudok mit kezdeni, ha szerinted felsőbbrendű vagy, higgyed felőlem. Majd ha hozol hiteles forrásokat megtörtént eseményekről, tendenciákról, akkor beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!