Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ennek a majom Kim Dzsongun-nak...

Ennek a majom Kim Dzsongun-nak nem lehet valahogy e-mailt küldeni? Csak van valami hivatalos elérhetősége az országnak.

Figyelt kérdés

Nyilván a hétköznapi ember számára teljes mértékben korlátozva van a világháló használata (amúgy sem lenne rá pénzük), de a hivatali apparátus vajon rendelkezik valami központi címmel?

Csak úgy poénból írnék nekik valamit a google fordító segítségével.

2014. jan. 6. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Én bízok az unióban és nem más nagyhatalmat dicsőitek hanem úgy mond saját nagy hatalmunkat az eu-t támogatom. Nem gondolom h az EU, USA, vagy Izrael lenne terrorista állam mert ezek a legélhetőbb államok. Sokkal rosszabb lenne ha itt is olyan körülmények lennének mint Irak, Irán, Szíria. Én szeretem a demokráciát, nincs bajom a multikulturalizmussal ami nekem még hátrányt nem okozott és előnyt sem tehát semleges. Én szabad ember ként akarok élni ahol az állam nem pofázik bele mindenben és nem szab meg mindent.
2014. jan. 6. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor takarodj Hollandiába, az való neked! Magyarország előbbutóbb népköztársaság lesz, proletárdiktatúra és nem demokrácia. A kelet részei leszünk és nem a nyugaté, ez nem lesz Nyugat-Európa!
2014. jan. 6. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
wáóó megint egy iq harcos troll...
2014. jan. 6. 18:30
 14/15 A kérdező kommentje:

18:18 Ezt nem tudom, kinek írtad, de ha nekem, akkor bizony nem érted, mit akarok. Na mindegy. A komcsi ideológia a lehető legtávolabb áll tőlem. Felesleges részleteznem, hogy mit vallok, mert csak köpködés lenne belőle, abban biztos vagyok. De ha netán mégis érdekel, akkor 1944. október 15. táján keresd a választ. Teljes mértékben azt vallom, ami akkor történt.

Így már gondolom akkor mindenkinek világos, mi az álláspontom. Amúgy persze nem is erről volt szó, hanem csak Éles elméjű barátunkról kérdeztem.

2014. jan. 6. 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Hmm,Szóval Hungarista vagy. :)

Kim-nek nem lehet sajnos sehogy sem írni. Mindent titkolnak,amit csak lehet,hazudnak és hamisítanak. Jude dolgok mennek ott is,vörös áradat is jude fejből pattant ki/jude fejekből pattantak ki.. Lásd Karl Marx,vagy inkább az eredeti nevén,Mordechai?.. Még a wikipédián is kint van a kellő információ.

Na.. Üdv egy NS-től :)

2015. jún. 26. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!