Ennek a majom Kim Dzsongun-nak nem lehet valahogy e-mailt küldeni? Csak van valami hivatalos elérhetősége az országnak.
Nyilván a hétköznapi ember számára teljes mértékben korlátozva van a világháló használata (amúgy sem lenne rá pénzük), de a hivatali apparátus vajon rendelkezik valami központi címmel?
Csak úgy poénból írnék nekik valamit a google fordító segítségével.
18:18 Ezt nem tudom, kinek írtad, de ha nekem, akkor bizony nem érted, mit akarok. Na mindegy. A komcsi ideológia a lehető legtávolabb áll tőlem. Felesleges részleteznem, hogy mit vallok, mert csak köpködés lenne belőle, abban biztos vagyok. De ha netán mégis érdekel, akkor 1944. október 15. táján keresd a választ. Teljes mértékben azt vallom, ami akkor történt.
Így már gondolom akkor mindenkinek világos, mi az álláspontom. Amúgy persze nem is erről volt szó, hanem csak Éles elméjű barátunkról kérdeztem.
Hmm,Szóval Hungarista vagy. :)
Kim-nek nem lehet sajnos sehogy sem írni. Mindent titkolnak,amit csak lehet,hazudnak és hamisítanak. Jude dolgok mennek ott is,vörös áradat is jude fejből pattant ki/jude fejekből pattantak ki.. Lásd Karl Marx,vagy inkább az eredeti nevén,Mordechai?.. Még a wikipédián is kint van a kellő információ.
Na.. Üdv egy NS-től :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!