A konfliktuskerülő, állandóan kompromisszumokat kereső, értelmes, skandináv kultúrkörhöz tartozó országokban hogyan tűrik azt a mentalitást, amit az Európán kívüli bevándorlók vittek oda magukkal?
Ugye azt kell tudni például a norvégokról vagy a svédekről, hogy ott elég magas szinten van a kultúra. Az emberek nagyon odafigyelnek a másikra, mondják is rájuk, hogy halvérűek, szeretik ha úgy mennek a dolgok, ha mindenkinek jó és így is alakítják a társadalmukat.
Erre betoppan egy rakás néger és arab a maga kis rajoskodó mentalitásával (ugye nem kell bemutatnom, itthon is van ilyen) és feldúl mindent. Ezt hogyan viselik az ottaniak?
A Stockholm szindrómát totál jogosan nevezték el egy svéd városról.
A svédek azt szeretik ami árt nekik.
Bár, szerintem a liberálisok nagy része Stockholm szindrómás, de a svédek különösen.
Nagyon betegesek.
pár évtizede Svédország a béke, nyugalom szigete volt, az erőszak ott nagy minimális volt.
De, ma meg "dinamikusan" növekszik.
Pedig a svédeknek gyarmataik sem voltak, nem zsákmányoltak ki senkit, nem csináltak holokausztot sem.Nem értem mire jó ez nekik, miért kell bűnhődniük.
De az átlagember hogyan áll ehhez az egészhez?
Vannak olyan ismerőseitek esetleg, akik valamelyik északi országban dolgoznak és tudják, hogy mi van ott, mit gondolnak erről az átlagemberek?
Svéd ismerőseim nincsenek.
Norvégokat viszont ismerek,
Az egyikük vidéken lakik, azt mondja, hogy ott minden rendben van, de tanulni a fővárosba jár és mindig kést visz magával mert fél ezektől a színesektől.
Szóval a norvégok nem annyira libbantagyúak.
A svédekről meg rosszabbakat hallottam, hogy totál megalázkodóak, nem állnak ellen.
Lehet itt szidni négert, arab bevándorlót csak az a gond h a norvégok, svédek, britek a magyarokat se tekinti másabbnak sőt még ki mondottan utálják a kelet-európai bevándorlókat.
Lehet h az ő szemükbe mi is csak cigányok vagyunk? Akkor pedig nem kéne nekünk ennyi támadnunk a többi bevándorlót, de lehet én látom rosszul.
5.Nem pontosan.
A britek a kelet-európaiakon élik ki az idegenellenességüket meg a rasszizmusukat.Ugyebár, a négereket meg a pakikat politikailag nem korrekt dolog szidni meg utálni, de valakiken meg le kell vezetni.
Erre kiválóak a kelet-európaiak, akiket nem rasszizmus utálni, visszaszólni meg úgysem mernek, mivel európaiak és tudják, hogy nekik kell alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!