A skandináv országok (Dánia, Svédország, Norvégia) sokkal fejlettebbek, mint Németország?
Az életszínvonal magasabb , igen.
Viszont a közbiztonság főleg Svédországban ,Norvégiában igen rossz.
Rossz a közbiztonság Skandináviában? Mindennap tanul valami újat az ember :D
Egyébként, ha életszínvonalról van szó, akkor ha nem is sokkal, de tényleg előrébb járnak az északi országok a németekhez képest.
Bizony rossz a közbiztonság Svédországban és Norvégiában hála a multikultinak.Azelőtt tényleg igen jó volt a közbiztonság.
A nemi erőszakok Svédországban a legmagasabbak egész Európában.Sőt már lassan egy afrikai országhoz hasonlít.
Az ő törvényeik sem eltérő kultúrák kezelésére vannak kitalálva mint az USA-ban.
Svédországban a bűnül 95%-át a Közel-Keletről vagy Afrikából származó emberek követik el.
Meg a svédek sok dologban igencsak átestek a ló túloldalára.
Fordítva.
Egyáltalán nem fejlettebb.
Németország Európa legfejlettebb állama egyelőre, északi országok sincsenek nagyon elmaradva csak ne az elsőhöz viszonyíts.
A németek az egyetlenek akik a válság ellenére gazdasági növekedést tudnak felmutatni , az exportjuk megint rekordot döntött bla bla bla. Elég ha ránézel a gdp- mutatókra. Tudom , a nagy skandináv megszállottak most lehurrognak , de én a tényeket mondom. Egyelőre a kontinensen Németország a legfejlettebb. Bár ez attól függ , mit értesz te fejlettség alatt.
Az is tény , hogy az északi országok életminőségben jobbak , dehát ők évek óta ebbe fektetik a pénzüket , és mindenük meg is van nekik hozzá.
A németek pont fordítva. Ők az életszínvonalt hátrébb sorolták a fontossági listájukon , és elkezdtek iparosodni , nagy pénzeket fektetni a gazdaságukba. Ami teszem hozzá meg is látszik. 22 évvel ezelőtt sehol sem voltak most meg.. Egy szó mint száz, összehasonlítatlanok. De nekem mindig is a németek lesznek a kedvenceim ;)
Ui.: Nem, a közbiztonság nem függ az életszínvonaltól.. Nézd meg pl. az amerikaiakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!