Svájcban miért nincs ilyen súlyos bevándorlóprobléma?
Az még oké, hogy a legtöbben a szomszédos országokból jönnek, de Svájcban is rengeteg a néger/arab/török/szerb stb.
Hogy hogy Svájcban nincs velük probléma? Mit csinál Svájc jól? Mert pl a szomszédos Franciaországban KATASZTROFÁLIS a helyzet.
Cserediák voltam, láttam a francia hétköznapokat.
Láttam a szénfekete kongói friss diplomás angoltanárnőt, a rózsaszín Mayo Chix-es felsőben és magassarkúban sétálgató lányt, akiről a beszélgetés közepén derült ki, hogy algériai. Most közgazdaságot tanul. A fehérek közt is sok volt a kevert, olasz, flamand, portugál, német felmenők. Láttam a fekete pincéreket, buszsofőröket, portásokat, rendőröket.
A bevándorlóporbléma persze létezik. Nappal bevittek minket a gettó szélébe. Nulla fehér arc, sok fekete, néhány turbános. De igenis azt kell mondjam k#rvára el van túlozva, főleg a hazai szélsőjobbos média által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!