Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Peru és Uruguay mennyire jó...

Peru és Uruguay mennyire jó közbiztonságilag?

Figyelt kérdés

Biztonságosak? Megéri oda kiköltözni? Mind a 2 ország vonz, de egyszerűen nem tudok dönteni.

Segítsetek!! :)

2013. dec. 22. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Uruguay azért mára már eléggé lepukkantnak számít, régóta nem "Dél-Amerika Svájca". Kopottas, szürke, bár valószínűleg a közbiztonság viszonylag jónak mondható. Olyan kopottas, álmos hely.

Dél-Amerikában ma Chile számít a legjobb helynek minden szempontból. A világ egyik legstabilabb gazdaságú országa, évi 5-6 százalékos GDP növekedéssel. Spanyol nyelvtudással oda érdemes kivándorolni. A többi latin-amerikai ország felejtős.

2013. dec. 22. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Peru közbiztonsága jó, persze lopnak mindent, tehát nem érdemes aranylánccal sétálgatni az utcán. De ezen kívül semmi bajod nem lehet. Én egyedül voltam kint fél évet, nőként.

Munkalehetőség szempontjából: Mit tudsz? Mi a szakmád? Beszélsz NAGYON JÓL spanyolul?

2013. dec. 22. 12:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy szerintem Argentína is felejtős letelepedés szempontjából. Egyik csődből a másikba megy. Argentína annak lehetne az iskolapéldája, hogy egy egykor virágzó és gazdag országot hogyan lehet demagóg populista "gazdaságpolitikával" minél jobban lerohasztani és tönkrevágni.
2013. dec. 22. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha kitelepedni akarsz, a megélhetés miatt, akkor vagy valamilyen multinak brazíliai nagyvárosába menj, vagy Chilébe.Minden más, ahogy már fönnebb is mondták, felejtős.
2013. dec. 22. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is Uruguay-t választanám, nem voltam még, de szeretnék kimenni. Sok jót hallottam már róla és beszéltem neten keresztül helybeliekkel is.
2013. dec. 23. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

"vagy valamilyen multinak brazíliai nagyvárosába menj,"

Brazíliában talán Curitiba városa a legjobb hely.

2013. dec. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!