Mi lesz Ukrajnával?
"ahol együtt lehetünk turáni vértestvéreinkkel és szláv mentalitás-testvéreinkkel, szemben a Nyugati országokkal, amiknek lakóival semmi közös vonásunk nincsen."
Na, az ilyen vérgőzös fanatikusok miatt már párszor porig égett az ország. Kösz, én európai voltam, vagyok és maradok. Akinek meg nem Európa a hazája, az nézzen a térképre, és gondolkodjon el azon, nem ő él-e rossz helyen pár km-re az osztrák határtól...
Szerintem a legtöbben úgy gondoljuk, hogy Európa a hazánk.
Ez a mi kultúránk, ide tartozunk.
De, London nem európai város.
Én nem tudom annak tekinteni.
Sok európai városban megfordultam már, Marseilleben volt egy kis multikulturális "kalandom" is.
Európát az európai kultúra és az európai emberek teszik Európaivá.Ha ezt elveszti, akkor már nem lesz Európa.
Sosem lennék euroszkeptikus, támogatom az egységes Európát, de nem így, ahogy most csinálják.
Így hányadék az egész.
"De, London nem európai város.
Én nem tudom annak tekinteni. "
London és Nagy-Britannia általában nem a klasszikus Európa része (jó és rossz értelemben egyaránt). Szerintem ezzel nem csupán te vagy így, hanem a kontinens más polgárai is hasonlóképpen vélekednek.
London és Nagy-Britannia általában nem a klasszikus Európa része
Jah jah jah ühü hmm ühü szerintem ha esetleg Spanyolok kilépnek az unióból mert nem kérnek belőle ők se legyenek klasszikusan európa része. Jah. Tök mind1 most a földrajz ááá az csak azoknak van akik a tényeket nézik. De mi liberális eu pártiak majd meg mondjuk mi európa része klasszikusan.
"Na, az ilyen vérgőzös fanatikusok miatt már párszor porig égett az ország."
Hogyne, véletlenül se a külföldi országrabló seregek miatt ég porig az ország, hanem a hazai "fanatikusok" miatt...
Ezt a zseniális beszólást balliberális bullshitgenerátor alkotta?
"Hogyne, véletlenül se a külföldi országrabló seregek miatt ég porig az ország, hanem a hazai "fanatikusok" miatt... "
Vagy mondjuk az olyan fanatikusok miatt, akik saját hazájuk ellen idegeneket hívtak be, mert SZERINTÜK nekünk amott a helyünk, és nem ott, ahol vagyunk. Pl. nyilasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!