Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránok miért nem tartják...

Az ukránok miért nem tartják az EU-t gyarmatosítónak?

Figyelt kérdés
Hatalmas EU-párti tüntetések, zavargások vannak az egész országban, Kijevben több százezren követelik naponta a társulást. Magyarországon meg több 100 ezer békemenetes azért ment az utcára, mert nem akar az EU gyarmata lenni. Ez hogy van? Ki téved?

2013. dec. 2. 19:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37%
Mert buták és elmaradottak.
2013. dec. 2. 20:32
 12/32 anonim ***** válasza:
71%

"Mi is 2004 előtt a szocializmus után vágytunk az EU-ra. "

Vágyott a fene. Beszélj csak a magad nevében!

2013. dec. 2. 20:34
 13/32 anonim ***** válasza:
65%
Londonban vagy Birminghamben próbálkoztál a rabszolgapiacon? :o)) A jobb élet reményében, mi? Mint a moldáv vagy bolgár romák...
2013. dec. 2. 20:35
 14/32 anonim ***** válasza:
54%
Aki nem fiatal ember itt és nem vágyott az EU-ba valaha, az hazudik, vagy háát... hiányzik valamije. Persze, hogy alig vártuk, hogy a sok év elszigeteltség után végre beengedjenek, befogadjanak minket is, aki ezer éve borsot törünk az orruk alá. És végre befogadtak! Nekem ez nagy elégtétel volt.
2013. dec. 2. 20:37
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
Számomra az lesz az igazi öröm ha megélem az Egyesült Európai Államok megszületését.
2013. dec. 2. 20:39
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

"A 6-nak írnám, hogy Ukrajnában azért nem pár száz ember ment ki, mint egy-egy gárdarendezvényre, hanem a fél ország lázad. Több százezres gyűlések vannak Kijevben."

Miért, mit írtam? Egyrészt nem a fél ország lázad, másrészt még ha igaz is lenne, a másik fele otthon ül.

Mint írtam, az ország eléggé megosztott a kérdésben és itt nem a 2004 előtti MIÉP-es, meg Munkáspártos nagyságrendben gondolkozzunk. Ukrajna sokkal jobban ketté van szakadva.

2013. dec. 2. 20:42
 17/32 anonim ***** válasza:
19%

"Londonban vagy Birminghamben próbálkoztál a rabszolgapiacon? :o)) A jobb élet reményében, mi? Mint a moldáv vagy bolgár romák..."

Nem igazán értem mit akarsz ezzel írni, de szerintem ez egy felesleges hozzászólás volt.

2013. dec. 2. 20:43
 18/32 anonim ***** válasza:
83%
Azért nem, mert nyomorognak. És mivel most nincsenek az EU-ban, ezért arra fogják a nyomorukat, Mint mi 2004-ben. Ment a nagy ujjongás, hogy majd belépünk és eljön a Kánaán Magyarországra. Nem emlékszel?
2013. dec. 2. 20:50
 19/32 anonim ***** válasza:
67%

A Fidesz is nagy lelkesedéssel támogatta az EU csatlakozást.

Egyébként a drága EU-nak ez a célja Ukrajnával:

[link]

2013. dec. 2. 21:06
 20/32 anonim ***** válasza:
69%
ezen az oldalon kívül más forrásokat is tudnál adni mert nekem ez eléggé nem tűnik hitelesnek
2013. dec. 2. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!