Több mint 10 ezres tömeg tüntet Budapesten és vidéken, több mint 100 ezres tömeg menetel Székelyföldön, a baloldali portálok még se tartják ezt fontosnak. Miért van ez?
a baloldal mindig az ellenséggel tart, szeretik ha valaki belerúg a magyar nemzetbe, sőt még a magyar nemzetre küldik tavarest az egész eu-tákolmánnyal együtt, a világ minden tájára küldenek sok mocsokolódó cikket!!
a baloldal a csonkahoni magyarokat sem szereti, nemhogy az azon kívülieket!
a baloldalt csak a saját kommunista klientúrája érdekli! ahelyzett, hogy a magyar néppel kötnének szövetséget, mindig az ellenséggel kötnek szövetséget!
Na akkor döntsük el, origo, index, hvg akkor tényleg baloldali?
Én baloldali portálokon nol.hu, népszava, hir24, 168 értettem.
Sajnos ezeknél az oldalaknál, tényleg nem szerepelt a vezető hírek között! Meg lehet azért valahol a háttérben, azért csak beszámoltak arról a pár száz ezer emberről...
Bár megtudom érteni, mert ez nem egy hahás tüntetés volt.
A kérdés, mi szerint miért olvasok baloldali portálok ebédidőben? A válasz egyszerű, baloldali vagyok.
Igaz, egyre ritkábban, de azért néha fel- fel keresem ezeket az oldalakat is, hogy miként látják a világot, de ez nagyon szemet szúrt, hogy egyetlen más portálon se kellett keresni a tüntetésről a beszámolókat csak a baloldali portálokon.
Az ATV honlapján a címlapon van, a nol.hu-n szintén.
A Magyar Nemzet Online-on is ott van a felsorolások közt, de a vezető hír ez:
Mesterházy: Gyurcsány a múlt az MSZP életében
nol.hu 12.30kor néztem, akkor nem láttam. Oldalt a frissben valóban volt róla írva, de nem a főrovatban, nem a címlapon mint máshol.
mind1, indexen olvastam, hogy a román sajtó se írt a tüntetésről és Ponta se véletlenül járt mszp rendezvényen. Ekkor gondoltam arra, hogy talán nem véletlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!