Melyik érdekcsoport jutatta hatalomra Orbánt?
Nem a Bilderberg az biztos.
Orbánt kezdetben Soros György is támogatta.
Mi választók!A komcsikat szokták érdekcsoportok támogatni!
Bajnait kivitték a bukásuk után Amerikába felkészíteni,hogy 2014-ben nyerjen és kiszolgálja a multikat,bankokat!
Orbán Viktort a hazájukat szerető, igaz magyar hazafiak juttatták hatalomra, akik az idegen uralmat kiszolgáló kommunisták (mszp -szdsz) ellenségei, akik elítélik az istentelen, magyartalan liberálbolsevizmust, ami rákos fertő a magyarságban!
Tehát Orbán Viktort a keresztény magyar hazafiak érdekcsoportja juttatta hatalomra, ez a válasz!
Hát a szomszédom rászavazott, meg mindenki más kivétel én , én aztán nem, nem is tudom hogy jutottak hatalomra.
(A magas IQ színvonal miatt közlöm,hogy ezzel csupán azt fejeztem ki,hogy mindenki azt kérdezi,hogy ki juttatta hatalomra, ami érdekes mivel 2/3 van és mindenki értetlenkedik, de "senki" sem szavazott rá)
Igen aza furcsa, hogy 2/3 rászavazott, de mikor körbekérdezel mindenki azt mondja, ő nem szavazott rájuk.
Érdekes.
"Bajnait kivitték a bukásuk után Amerikába felkészíteni,hogy 2014-ben nyerjen és kiszolgálja a multikat,bankokat!"
Igen, és biztos elmondta neki a sok illuminati, Ozirisz és Hórusz leszármazott ufózsidó, hogy te figyelj már, ott van az a Dopeman gyerek, állj már össze vele és b@zmegoljatok már kicsit srácok, annyira jó lenne, mer akkor győznénk és végre jól összeufózsidózhatnánk az egész országot, aztán megszereznénk a szívcsakrát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!