Spanyolország Franco halála óta tényleg a liberalizmus egyik fellegvára lett?
Te valamit nagyon félreértettél. Meg aztán tudod, ezek a dolgok vajmi kevés hatással vannak egy ország működésére. Arra a gazdaság jó szervezése van hatással, ezzel kicsit bajban vannak. Kissé túlköltekeztek, azt hitték több van a spájzban,de nem volt. Most kellemetlen nekik.
Ennek viszont se a liberalizmushoz (nem tudom, mit gondolsz róla,de nem az, amire te gondolsz), se a homoszexuálisokhoz semmi köze sincs. Még a bevándorlók se rengetnék meg, annyian nincsenek. A probléma a rossz irányítással van.
A melegházasságot Dánia vezette be.
Spanyolország nagyon jól működött pár évtizede.
Franco uralma után beléptek az EU-ban ,az Eu pedig öntötte beléjük a pénzt.
Viszonylag elég fejlett országgá vált.
Itt délen (Andalúzia) tényleg nagyon elfogadóak. Nagyon sok férfi párt láttam, ismerek is személyesen.
Múltkor véletlenül betévedtem a nuditelepre, ott is sok férfi pár napozott együtt.
"Nagyon liberális nép (hiába vallásos)."
A liberális felfogás és a vallásosság is mind az értelmes, empatikus ember jellemzői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!