Mi a véleményetek arról, hogy a német liberálisok is kiestek a parlamentből?
Annak a liberális pártnak amúgy sem volt nagy támogatottsága , talán 6 százalékos.
A CDU meg elég liberális így is.
Csak papíron konzervatív.
Igen az E2014 nem más mint itt az SZDSZ hol az SZDSZ játék
4#
A CDU távol áll a nacionalistától.
Olyasmi, mint a Fidesz csak liberálisabb és másabb gazdaságpolitikát folytat.
A zöldek ugyanúgy koalícióban vannak a szociáldemokratákkal tehát örömtáncot azért ne járjál, ahogy a posztkomcsi Die Linke is bejutott. Ráadásul ha Merkel nem tud egyedül, akkor a szocdemekkel és a rájuk rakódott zöldekkel is koalícióra léphetnek.
Attól a német társadalom még ugyanúgy liberális marad, hogy a libsik kiestek a parlamentből.
Manapság elég nagy a katyvasz a fejekben. Gondolok itt például a folyamat zsidózó és Hitlert éltető haverjaimról, akiknek Fészbukon cannabis-os képek vannak kipakolva, na meg a több tucat partyfotó, amin felzselézett hajjal, rózsaszín ingben, kinyalva pózolgatnak.
Szerinted egy konzervatív/fasiszta társadalomban hol lenne ilyen? Elvben nálunk is nagynemzeti-keresztény-konzervatív felemelkedés van, közben meg a cigányok ugyanúgy mészárolgatják a magyarokat, mint 2010 előtt, Miskolcon 20 ezer laptopot osztogatnak szét közöttük 4 milliárd forintból, 5 milliárdból meg zsidó kulturális központot építünk Józsefvárosban.
Én liberális vagyok, DE(!) én örülök neki hogy kiestek, szerintem ami ott ment az minden csak nem liberalizmus.
Valamint jelezném hogy én kicsit sem támogatom a drogok legalizálását és szerintem nem normális ami pl Hollandiában van...Lehet hogy az én számból hülyén hangzik de igaza van a kérdezőnek ez már nem liberalizmus ez már csak valamilyen álca, és ez szomorú.
A liberalizmus Franciaországból ered, és a legfőbb célja az az egyenlőség, és az egyén szabadságát hangoztatja. Szöges ellentéte a nácizmusnak ugye bár. Én tulajdonképpen teljesen az eredeti liberális gyökerekben hiszek. Nem ebben a marhaságban, a legfőbb probléma az az hogy minden mostani liberális azt hangoztatja hogy: TOLERANCIA, TOLERÁLD A MÁSIK MÁSSÁGÁT. - HOLOTT(!) épp az a lényeg hogy mindenki saját maga ura, ezt úgy értem hogy pl ahogy Puzsér Róbert mondta: Én nem tolerálom a homoszexuálisokat, mert nincs mit tolerálnom mert olyan mint én, mondjuk ezt pont én egy meleg mondja...Tehát ez a liberalizmus nem a tolerancia, ezt el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!