Hogyan alapíthatok saját AUTONÓM magyarországi mikronemzetet?
Utolsó válaszoló!
Tudom hogy mit jelent az autonóm tartomány és a mikronemzet is! Most a kettő keverékét képzeld el: egy olyan kis (pár km2-s) terület, mely autonómiát követel de még nem autonóm!!! Tehát te vagy fogalommal küszködő mert én autonóm mikronemzetre gondoltam!
Ha szimplán arra szeretnél választ kapni, hogyan kell az ilyesmit csinálni, itt van egy angol nyelvű 'útmutató' (én magam roppant hasznosnak találtam: lényegretörő és elég gyakorlatias tanácsokat ad, ráadásul a végén felbecsülhetetlen értékű linkeket találsz, például egy minta-diplomáciai levelet és egy minta-törvénykönyvet):
De szerintem előbb tanulmányozz át ezt-azt, például egy tipikus mikroállam honlapját. Például ez egész pofás:
De persze elég begépelned a keresődbe, hogy "how to start a micronation" or simply "micronation".
Remélem, segítettem! :)
Kedves 10-es, akinek valószínűleg gondjai vannak:
A kérdező arra gondolt, hogyan alapíthatna egy mikronemzetet, ami nem független akar lenni, hanem csak Magyarország autonóm társultállama. Te pedig nem erre a kérdésre válaszoltál - gondjaid lévén - hanem Fogalomzavarral Küszködőnek nyilvánítottad a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!