A mai Németország hogy áll Hitlerhez?
10#
Van benne igazság.
Én félig német vagyok, de nem az a fajta akinek egy kis héber ráolvasással ki lehet mosni az agyát.
Mindig is büszke voltak a származásom, míg élek az leszek.Nem fogom szégyenleni vagy letagadni.
És nem fogok bocsánatért esedezni a zsinagógák előtt.
A zsidók egyébként is a bögyömben vannak.
Fogalmam sincs, szerintem negatív szereplőként adagolják az embereknek, de biztosan vannak, akik elismerik azt, hogy gazdaságilag a világ élre emelte az országot.Újra leírom, a gazdaság miatt.
Én csak értetlenül állok az előtt, hogy Németország, aki kirobbantotta a háborút, hogy lehet ma is az egyik legdinamikusabban fejlődő gazdaság, amikor ők voltak a legnagyobb háborús bűnösök
Mi pedig, akiket úgy mondva kényszerítettek, szétverték a gazdaságunkat, mindent, feldarabolták az országot stb.
Ezért azt gondolom, hogy Németországban az emberek értelmi szintje az egyik legnagyobb a világon, elismerem őket, míg a bamba magyarok vezetői mindig a saját zsebüket tömték, aztán idáig sodorták az országot, ahol most van.Ezt pedig a nép tétlenül nézte és elfogadta.
Bocs, hogy ezt hosszan magyaráztam, egy kis személyes vélemény csak.
Előzőknek:
Németországnak volt egy Konrad Adenauere, nekünk meg volt egy Kádár Jánosunk.
Ennyi a titok...
# 2
Mi az hogy szélsöjobb mindentutálok?
Ez a berögzült propaganda!Elmondom hogy Hitler szerette a német népet és meg is adta a gazdasági felvirágzást a németeknek és Magyarországnak is viszaadta az I. világháboróban elcsatolt területeket... nyugatan meg is kérdezhetsz egy (független) történelem tanárt is erröl!
I. világháboru után a németeknél olyan gazdasági válság volt hogy bementél az éterrembe volt egy menü pl. 1000 Ft végeztél az evéssel és volt már 1700 Ft!
Mellesleg Hitler nem csak az ilyen nagymértékü inflációt szüntette meg hanem jólétet is adott a németeknek!
És a zsidókat se elgázosítani akarták hanem összegyüjteni táborokba és madagaszkár szigetén kirakni öket!Ez az elgázosításos sztori is olyan instabil!
David Cole zsidó származású történész meg is ingatta a holokauszt sztorit
http://www.youtube.com/watch?v=1xK2ckQ8-Mo
Mellesleg Winston Churchill is bevallota hogy Sztálin kegyetlenebb mint Hitler mégis Hitler a sztár gonosz!
Mivel Sztálin nem csak a cári oroszokat dolgoztatta halára a munkatáboraiban hanem az egész Orosz népet gyolkolta és kínozta!
Ennyit hogy melyik a mindenkit utálok oldal!
23:00
"Mellesleg Hitler nem csak az ilyen nagymértékü inflációt szüntette meg hanem jólétet is adott a németeknek! "
Mellesleg a német lakosság életszínvonala folyamatosan csökkent 1933 után. Ellentétben a legendákkal.
07:52
"...de igy hogy az oroszok megszàlltak minket 50 èves elnyomàs volt."
Hitler szabadította ránk az oroszokat, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!