Hogy lehet azt megtenni retorzió nélkül egy idegen országban vendégként, hogy lázadnak amiért a helyiek nem engedik a primitív szokásaikat?
Legutóbb Angliában azért volt egy tüntetés hogy ne legyen Saria ott, erre odamentek az arabok az neki mentek volna a tüntetőknek.
Ezen az angolok miért nem pöccenek be és mondják azt hogy akkor mindenki húzzon haza a sivatagba primitíveskedni mert ez itt Anglia és nem valami buckaország?
Nekem eszembe sem jutna odamenni és ki erőszakolni Aug.20-t mert az nem Magyarország, ott az angolok vannak otthon, és mint jó vendég alkalmazkodom a házigazdához és nem mondom meg neki a saját házában ahova befogadott hogy mit csináljon.
Más ilyen araboknak miért hiányzik ez a tisztelet?
Örüljenek hogy ott lehetnek erre még nekik áll feljebb?
Jó hogy nem kitúrják a helyieket.
Nem értem őket mert tekintve a hódító történelmüket arra gondolnék hogy egy erős nacionalista nemzet, aki nem tűri meg a gyarmatokról jötteket, erre pont fordítva történik most minden. Anglián most csattan a sors ostora?
Miért lett Európa ilyen naív, vattacsomó?
Ez a vadliberalizmus átka, amit a sok ostoba ballib kretén annyira fennen hirdet (mint az első válaszoló). Természetesen ha nem az ő mantráikat fújod, akkor egyből höbölö-böbölö, fújnáci, büdösnáci, nemszabad. Nevetséges pojácák, a saját ostoba lózungjaiknak is ellentmondanak...
De nem sajnálom az angolokat se, ez történik ha valaki agyba-főbe gyarmatosít.
#11: te vagy a mélymagyar csőlátás tökéletes illusztrációja. Én annyit mondtam, hogy a sariázó muszlimok az összes angliai/európai muszlimok tizedszázalékát kitevő népség.
Ez tény, akármennyire is fáj neked.
Persze neked könnyebb általánosítani a 0.1%-ról 100-ra, mert alapból felsőbbrendűnek gondolod magad, úgy, hogy akármit is tudnál a témáról, amiről okoskodsz.
Erre a csodás hírre hívnám fel a figyelmed, amiben az Igaz Magyar teljes joggal támadott meg számára ismeretleneket, mert neki az joga (mert ő Igaz Magyar!): [link]
Na, remélem ide jut minden hozzá(d) hasonló.
15:30, valóban, mondtál egy nagy rakás bullshitet, kuruttyoltál meg náciztál egy jót, ahogy a fajtádtól kitelik ugye, előadod itt hogy te hogy képzeled el a világot magad körül.
Hogy SZERINTED mik a tények, és hogy a valóság miként fest, az két külön dolog.
Az a 0.1% amit te itt nagy bőszen szerecsenmosdatsz, pár éve kábé anarchiát okozott Franciaországban. Nem mintha sajnálnám a franciákat, csak a nyilvánvaló tényeket közöltem. A vadliberalizmusod, a multikultid bizony ide vezet.
A Zsindexeddel meg menj a tudodhová. A húgom kicsipónis meséskönyvének több a valóságtartalma, mint annak a selejtoldalnak amire te hivatkoztál. Ez lenne a megbízható hírforrásod, és ezek után még a kurucinfót szidod? LOL WTF :DDD
All in all, tipikus neolibnyik válasz. Bullshittelés, mantrázás, nácizás, ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva. Az internacionálét is zeng el legközelebb, hogy ne legyen hiányérzetem.
Hagyjátok már a 60 százalékost.
Úgysem tudjátok megváltoztatni a véleményét, nagyon elfogult.
Apám munkája során egyszer Németországban járt.(Ő is német csak még a szülei Ausztriába költöztek.)
Na szóval egy német haverja ,olyan cégnél dolgozott ahol volt külön imaszoba, a mohamedánoknak.
Apám haverja pont emiatt a népség miatt mondott fel, mert már nem bírta őket.
Ugyebár a politikai korrektség.....neki is elege lett belőle.
Amikor hazajött és mesélte én nem tudtam elhinni.
Ennyit mondott:"Fiam , ilyenkor kedvem támadna letagadni, hogy én is német vagyok."
Értitek, nem?Vallás a munkahelyre?
Nem bírják ki a munkaidőt hajbókolás nélkül?
De, nem csak a mohamedánokat kell hibáztatni, hanem a befogadó országokat is akik mindent megengednek nekik.
Valahol már külön Islamic Sharia Council is van.
És nem, nem csak 0,1 százalékuk ilyen ,hanem sokkal több.
52%, látom még a középiskola elején jársz, hogy ennyire rajongsz az angol kifejezések használatáért, mint bullshit meg all in all. Pedig az ember azt gondolná, hogy az magyartalan, a nyelv meggyalázása. De biztos meg tudod magyarázni miért nem.
Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy te a viccoldalaidon olvasott hülyeségeket komolyan veszed. Ha azt hiszed, hogy a francia "majdnem anarchia" tényleg reprezentatív a francia muszlimokra nézve csak a te tájékozatlanságodnak köszönhető, meg annak, hogy korodnál fogva nem ismered fel azt a populista megvezetést és ferdítő hazugságtömeget, amit a szélsőjobb megélhetésből csinál. Jól mutatja ezt az, hogy magyarországi szélsőjobberek hiszik azt, hogy a muszlim átoknál rosszabb nincs. Mert ugye Nagykátától Karakószörcsökig a komplett ország csak tőlük szenved. Nincs olyan magyar, aki még ne tapasztalt volna velük szemben valami negatívat, ugye? Nem, dehogy van, elvégre ha valamit olvasol a kuruttyon az tény, mert úgy van megfogalmazva, ahogy hallani szeretnéd. Bezzeg a "zsindex"! Na ha az tényszerűen leírja egy bírósági ügy ítélethozatalát, az már nettó hazugság. Nem, nem történt ilyen bírósági ügy és támadás. Egyszerűen nem, te tudod, mert a zsidók mindig hazudnak. A te szemed van felnyitva és én vagyok a birka, igen.
Veled ellentétben én ismerek galád francia "muszlimot", vendége is voltam az esküvőjén. Ő (meg a hozzá hasonló korúak 98%-a) teljesen világi életet él, konkrétan ő simán a pad alá tud inni engem. A szintén "muszlim" (egyikük se követi a hitet semmilyen szempontból) felesége is ugyanilyen gondolkodású.
67% se mond sok értelmes dolgot. Volt imaszoba a muszlimoknak és ezt nem bírta a mesebeli ismerős? Hát javaslok neki némi türelemépítést. Te számon kéred rajtuk a munkaidőre eső napi 2 vagy 3 imájukat az ötből? Ami egyenként nem tart 5 percig? Várjál, mihez is tudnám hasonlítani a munkaidőben 5 perces szüneteket naponta párszor...Ja, a cigizéshez? Ami persze töktermészetes, és a nemdohányzók csak hallgassanak és dolgozzanak csendben? Rendben, tesóka.
Az is nevetséges, hogy szerinted a vallás egy tetszőlegesen felfüggeszthető valami. Tán azért is mérges leszel egy muszlim kollegára, mert nem megy el a csapatépítő disznóvágásra? Netán az absztinensre, amiért nem megy este inni a többiekkel?
De összességében hihetetlen cukik vagytok, hogy a számba adtok dolgokat, amiket nem mondtam vagy teljesen más kontextusban mondtam, igazi növendék kurutty cikkírók vagytok. HA szerintetek nem 0.1 (vagy hasonlóan minimális) az összes európai muszlim között a sariát kívánók aránya, lesztek kedvesek hiteles forrásokkal (olv: nem stormfront.org) bizonyítani ezt, ugyanis a bizonyítás terhe a ti oldalatokon van.
Abból lett elege, hogy állandóan téríteni próbálták.
Szólni meg szólhatott a muszlimokra, mert akkor egyből rasszista.
Abban lehet igazad lehet, hogy shairát követelőből tényleg nincs olyan sok, de fundamentalistából a shariásokat is belevéve nincs kevés.
Egy fundamentalista nem biztos, hogy shariát akar, ez is igaz.
De , akkor is nem kevés köztük a problémás, valláskárosult.
Én sosem kedveltem őket,sosem értettem egyet ezzel a bevándorlással, és ezzel sosem voltam egyedül a tartományban.
Nem véletlen, hogy ez volt Jörg Haider tartománya.
Egyszer olvasnák már olyat hogy egy vadliberós pórul járt egy imádott kisebbséggel... Ja várjál, attól a pillanattól kezdve már nem lenne liberós, mert megismerte a valóságot amiben elvileg már előtte is élt.
Én úgy gondolom hogy aki a vallását annyira fundamentalistán veszi hogy imaszoba kell neki, ott már inkább gumiszoba kéne.
"52%, látom még a középiskola elején jársz, hogy ennyire rajongsz az angol kifejezések használatáért, mint bullshit meg all in all. Pedig az ember azt gondolná, hogy az magyartalan, a nyelv meggyalázása."
Ez a legfőbb érved? Hogy angol kifejezéseket használok ergo biztos semmi mondanivalóm? Érvek tekintetében a nyelv(tan)náciskodás az utolsó helyen áll...
"Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy te a viccoldalaidon olvasott hülyeségeket komolyan veszed. Ha azt hiszed, hogy a francia "majdnem anarchia" tényleg reprezentatív a francia muszlimokra nézve csak a te tájékozatlanságodnak köszönhető, meg annak, hogy korodnál fogva nem ismered fel azt a populista megvezetést és ferdítő hazugságtömeget, amit a szélsőjobb megélhetésből csinál."
Ja hát igen, mert a Zsindex az hiteles ám. A Szent Zsindex mindig csak igazat ír, és mindenki más hazudik, mert ugye ők mind nácik, és fúj-monnyonle.
Kérlekszépen, a Zsindex még a más hírportálokról copypasztázott igaz híreket is átírogatja saját szája íze szerint. Hagyjuk már. 8 éves korom óta nem érdekelnek a tündérmesék. Az a csökevény selejtoldal kb. a Móricka magazin és társai színvonalán leledzik mióta csak kitalálták. Ha szerinted a "kuruttyinfó" ferdít, akkor a Zsindex pajtikád csúsztat, ködösít és még szerecsenmosdat is mellé, hogy a változatosság meglegyen.
Hogy Franciaországban pár esztendeje mi volt, a képek, videófelvételek stb. remekül bizonyítják, persze azok is mind-mind hazudnak, biztos kamufelvételek, statisztákkal, nektek van igazatok...
Itt Magyarországon mellesleg nem a muszlimokkal van a gond, hanem egy életképtelen, élősködő népcsoporttal, akiket a messzitávolból te annyira ajnározol, de melléjük azért már nem költöznél ugye. Arról beszéltem, hogy a liberálósdi és a multikulti az sehova máshova nem vezet,csak a káoszba. Hogy te miként és hogyan képzeled (bocsánat, kéBzeled!!!!!!) a világot magad körül, az teljesen más tészta.
Jöhet a szokásos nácirasszistafasisztatrappistatarisznyarák lózung.
Ja, és zikkhájl, meg hejhitler meg társai :)
16:43, ha ennyire szereted a bidámbidámokat, ugyan fizesd már be helyettem is az adót pls. Vagy ez már büdös neked, csak a netes jaszkarizás, pampogás megy? :DDD PFFF vicc vagy.
Ásd el magad. Jó mélyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!