Ha feltámadna Hitler szerintetek milyen véleménye lenne a mai Németországról, németekről? Egyáltalán a körülötte lévő világról?
Rossz, nagyon rossz.
Én is német származású vagyok,de rossz véleményem van Németországról meg sok németről is.
Ha meglátná a körülötte levő világot , szerintem fejbe lőné magát.
Nem a női kancellárra gondolok.
Szerintem jó dolog, hogy egy nő vezeti az országot.
Konkrétan az egész politikájuk nem tetszik.
A politikusaikat is utálom.
Két politikusukat tisztelem.
Thilo Sarrazin (SPD)
Erika Steinbach (CDU)
Thilo Sarrazin könyvét olvastam is.
Baloldali politikus ,de sokkal többre tartom, mint sok jobboldalit.Őszinte, kimeri mondani.
"4: Lehet hogy én vagyok alulinformált, de én úgy látom hogy a németek bizony nagyon sikeresek manapság."
Igen te vagy nagyon alulinformált. Nagyon kevés ország van úgy eladósodva mint Németország. Egyszer csak összeomlik majd az egész és mind éhen halnak. Hitelekre nem lehet építkezni.
Nem tetszene neki, ahogy a németek gondolkodnak.
Mondjuk ő tehet róla, hogy Németország ide jutott. Ha nem pattog annyira és robbant ki háborút, akkor ma Németország akkora lenne, mint 1939 nyarán, pluszban még megkapták volna Lengyelország keleti felét és egész Európa Németország gazdasági gyarmata lenne, tehát azt csinálhatnának, amit csak akarnak.
És nem utolsó sorban nem állnának a németek a kihalás szélén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!