Hol élnél szívesebben, ha csak két választásod lenne: héberek vagy az arabok közt?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy könnyen megtanulnád mindkét nyelvet, tehát a kulturális/politikai/vallási vonatkozások érdekelnek elsősorban...2013. szept. 3. 21:28
31/38 anonim válasza:
Természetesen az arabok közt.
32/38 anonim válasza:
"Jártatok már arab, vagy héber területen???? mert szerintem nem."
Dohány utca mellett tanultam.
33/38 anonim válasza:
"Én nem szeretném majd, hogy az unokám (már ha lesz) csadorban mászkáljon, mert ha nem teszi akkor megkövezik(szó szerint)."
Pedig ez lenne a minimum ami a társadalomtól elvárható.
34/38 anonim válasza:
"zsidók között semmiképp sem! Annál bármi jobb."
Így van. A zsidóknál semmi sem rosszabb.
35/38 anonim válasza:
"nem lennék Jézus gyilkos fajai közt ! Ámen."
Vannak még jóérzésű emberek.
36/38 anonim válasza:
Héberek között. Inkább Izraelben mint valamelyik mocskos arab országban.
37/38 anonim válasza:
Mivel a héberek minden eszközzel irtják a magyarokat ezért csak az arabok közt.
38/38 anonim válasza:
izrael elvből elvet mindenkit aki nem zsidó "góly" csak a látszat miatt tűrnek meg bárkit a szegény arab országokban meg szegénység van tehát élhetetlen a sok háború miatt amit velük művelnek egyszóval egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!