Hol élnél szívesebben, ha csak két választásod lenne: héberek vagy az arabok közt?
Jelzem Gaza sem mindenutt koszos
arab,arab,arab......
nem lennék Jézus gyilkos fajai közt ! Ámen.
Inkább mérsékelt araboknál, építőiparban dolgozom . Egyiptomban jól éreztem magam ha elkerülöd a nőiket amit könnyű :). Nagyon rendesek és szeretik a Magyarokat a szállásunk előtt, teázó, pipázó öreg arabok még az aranycsapat tagjait is fel tudták sorolni, 1956 . Sajnos sokkal nagyobb erősebb összetartó nemzetnek hisznek minket min amivé tettek minket.
Héberekről nekem elég a magyar tapasztalat VII. "Terület" Ezek még más országában is gyűlölködőek, intoleránsak !
Izraelrol nincs tapasztalatom, de jártam és laktam (és lakom) már szegény és gazdag illetve középmezőnybeli arab országokban is. Ég és föld a különbség. Egy gazdag arab országban szívesen laknék, szép, tiszta, felvilágosult, aranyosak az emberek, nem csak a pénzeszsákot látják az európaiban (mint pl Egyiptomban) és nőként is nyugodtan sétálgathatsz rövid ujjúban a város közepén, nem fog atrocitás érni.
Kairó pl elég lehangoló tud lenni, szegénység, kosz, mocsok, szemét, nyomuló koldusok, és mindenhol mindenki várja a baksist. Nőként nőknek nem ajánlom. Olyan férfiak, akik szeretik úrnak érezni magukat, csak mert kicsit több pénz van a zsebükben, mint az itteni átlagnak, azok imádni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!