Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A cionista femen miért nem...

A cionista femen miért nem megy Észak-Koreába "bevetésre", amiért Kim kivégeztette az exét?

Figyelt kérdés

2013. szept. 2. 22:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%

A Femen nem cionista hanem egy idióta , provokáló , polgárpukkasztó szervezet.

Hát , tudod É. Koreába nem engednék be őket.

Én inkább Szaúd-Arábiába vagy Perzsiába küldeném őket, a mecsetekbe.

kíváncsi lennék, hogy ott mernének-e r_banckodni.

2013. szept. 2. 22:45
 2/23 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled mindenben, csupán abban vitatkoznék, hogy cionista-e avagy sem. Én kiírtam már régebben egy kérdést ide ami ezzel foglalkozott, és eléggé utánanéztem a dolgoknak. Az összes képviselője, vezetője zsidó származású, és izrael is beismerte, hogy pénzeli, nem is kevés pénzzel.
2013. szept. 2. 22:49
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor őket is kivégeznék.
2013. szept. 2. 23:06
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

3.

Azt sem tudod mi az a Femen.

Nézz utánuk, hogy miket csinálnak.

2013. szept. 2. 23:08
 5/23 Gugu Gabor ***** válasza:
65%
Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba de az hogy valaki zsidó nem azt jelenti hogy cionista.
 6/23 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet válaszra méltatni, jelentettem is. A fajtádból nem kérünk, mert csak szidkozódni tudtok, ilyen szánalmas módon.
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

Legjobb kérdi, neked mindenről a zsidók jutnak eszedbe? Aki nem mélymagyar népnemzeti az egyből Izrael szolgája?

Nincs másik 204 ország a Földön?

2013. szept. 2. 23:09
 8/23 A kérdező kommentje:
7es, te meg egyfolytában csak ezt tudod hajtogatni? Egyébként igen, egy olyan szervezetről ,aminek az összes vezetője zsidó származású, és izrael pénzeli, képzeld el, de a zsidók jutnak az eszembe. neked nem tudom mi, de nem is érdekel.
2013. szept. 2. 23:10
 9/23 Komplikato ***** válasza:

A kérdés önmagában értelmetlen, miként lehet ilyenre értelmes választ adni? Pont azért nem megy oda tiltakozni, amiért a kérdező sem, mert addig élnének.

Ha egy szervezet olyan dolgokért dolgozik vagy küzd, ami alapvető emberséghez tartozik, akkor is támogatnám ha bantu négerek alapítanák, nem érdekel ki fia borja, mi a vallása vagy bármi egyéb. És fordítva is igaz.

Az, hogy kérdezőnek mitől cionista, nem került megválaszolásra. Így ez addig prekoncepció ...

2013. szept. 2. 23:14
 10/23 anonim ***** válasza:
38%

Kinézetre se Anna Hutsol [link]

,se Oksana Shachko [link]

,se Inna Shevchenko és Alexandra Shevchenko [link]

nem néz ki zsidónak, neten sem találtam semmit a feltételezett származásukról.

2013. szept. 2. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!