Megérné letelepedni Oroszországban?
Eleg konzervativ kulturajuk van, bar a nyugat szele oda is csapkod, de azert meg annyira nem. Nyiltan homofobok, szoval ha meleg vagy, akkor nem ajanlott.
Tiszteletben tartjak az anyaorszagukat, es ha ott akarsz elni, elvarando, hogy te is tiszteld. Altalaban a kisebbsegeknek nehezebb a dolguk, pl Putyin kinyilatkozta, hogy Oroszorszagnak nem kellenek az idegenek, az idegeneknek kell Oroszorszag, igy az o szabalyaik szerint kell elni.
Magyarul: Nem dedelgetik ugy a ciganyokat sem, ez plusz pont -)
Amúgy ezek nem nagy igenyek, szerintem alap dolog lenne egy normalis orszagnal ezeket felhozni. Csak hat a nagy liberalizmus... na mindegy, nem megyek bele.
Viszont ha elindulsz, akkor csak ennyit kivanok neked:
удача!
Nagyon is megéri!!!!
Ha lenne rá esélyem, én biztos, hogy kimennék Oroszországba. Nem kell nagy orosz nyelvtudás ahhoz, hogy elkezd az életed kint, hamar megtanulod majd az orosz nyelvet.
Valóban, valamelyik nagyobb orosz városban érdemesebb élni. Azért abba is gondolj bele, hogy Oroszország nagy kiterjedése miatt többféle éghajlati övezet alakult ki a területén, így, ha te a hazai éghajlathoz hasonló területre akarsz költözni akkor a déli országrészben, az azonos szélességi kör közelében telepedj le.
Jó városok/települések: Moszkva, Szentpétervár, Jekatyeringburg, Novoszibirszk, Volgográd, Vlagyivosztok, Novokuznyeck, Vlagyimir, Murmanszk, Sztyerlitamak, Jakutszk (ha bírod a tartós -20 - -30 °C-os hideget), Volgodonszk, Rubcovszk, Kopejszk, Nazrany.
Kimondottan a déli országrészben levő városok: Nazrany, Eliszta, Novosahtyinszk, Batajszk, Kamisin, Derbent, Kiszlovodszk, Majkop, Novocserkasszk, Volgodonszk, Armavir, Sahti, Novorosszijszk, Taganrog, Volzsszkij, Szocsi, Asztrahán, Krasznodar, Volgográd, Rosztov-na-Donu
"Te hol laksz utolsó?"
Szerintem a Holdon. De ha mégsem akkor meg meglehetősen beteg embernek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!