Miért mondják, hogy Oroszországban egyre több a kínai?
Nem értem. Hol több? Miért lenne több?
Az orosz statisztikában vagy nem szerepelnek kínaiak, vagy nagyon minimális számban.
Oroszország lakossága ráadásul növekedésnek kezd indulni. De elsősorban az oroszok körében?
Putyinék megcsinálták?
Mert eddig 100ezres számokkal csökkent a lakosság, most viszont 7ezerrel....
(Tuva, Burjátia nem kínai lakosság...)
"Miért mondják, hogy Oroszországban egyre több a kínai?"
Azért, mert így igaz. A határmenti részeket már teljesen megszállták, és egyre beljebb nyomulnak Szibériában.
Nem hiába akarja Putyin, h minél többen átköltözzenek oda.
Am ezt a 100.000-esről 7 ezerre való népesség csökkenést, ne haragudj, nem személyednek szól, de nem hiszem el. Teljesen irreális különbség.
Ha meg valóban 7 ezerre csökkent volna ez a szám, akk max azt tudnám elhinni, h régebben 20.000 volt. Akkor meg rohadtul nem beszélne arról az egész világ, és a Duma sem venné észre, h fogy az orosz népesség.
Persze lehet, h én vagyok tájékozatlan, és ez a fogy az orosz, már régi história, és nem az elmúlt pár év alatt csökkentették le így a népességfogyást
Putyinék most folyamatosan a népességcsökkenést akarják megállítani.
Egyébként most akkor mennyi kínai van és hol? A nemzetiségeket kiírják a statisztikában is.
Kínának területi követelései vannak Oroszországgal szemben.
Mandzsúria egy része Oroszországhoz tartozik , egy része Kínához és a kínaiak erre fenik a fogukat.
Biztosan ismerik azt a törvényt ,hogy "azé a föld aki teleszüli".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!