Miért akarja mindenki megtámadni Szíriát?
Elnézést, de nem tudom a részleteket, csak folyton erről hallani a hírekben... Valaki elmagyarázná a helyzetet?
Odáig értem, hogy az arab tavasz óta két különböző erő akarja irányítani az országot...
Megnéztem az első válaszoló linkjét. A választ véletlenül oda írtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
Na akkor mostmár végre tisztába teszem a dolgot:
Induljunk a multból:
-Saddam Hussein Amerikában, a CIA egyetemén tanult. Hazaköltözött, kormányfő lett.
-A CIA megkörnyékezte, hogy adja el az olaj hasznát az USA-nak, a népét taszítsa gyarmati sorba.
-Ő nemet mondott.
-A CIA előjött a B tervvel, politikai, később valódi merénylet. Ő ismerte a CIA módszereit, elhárított minden támadást.
-Az öbölháborúban időben visszavonult.
-Jött a CIA C terve, hamis bizonyítékok alapján elfoglalni Irakot.
-Sikerült, elfoglalták, Husseint kivégezték, Irakban bábkormány van.
-Az USA bizonyítékai nem lettek meg, viszont pofánröhögték a nemzetközi közvéleményt.
Költői kérdés: Szerinted azóta javult az életszínvonal Irakban?
És a jelen:
Assadot évek óta el akarják távolítani a hatalomból, mert oroszbarát, és Izrael ellensége.
Jelenleg a felkelők külföldi zsoldosok.
A vegyifegyver ügyről kérlek olvasd el Putyin mai nyilatkozatát.
Ismét nem az számít, hány gyerek hal gyötrelmes kínhalált, hanem valami egészen más: a PÉNZ.
Afrikában folyamatos a faji alapú népírtás évtizedek óta. Az USA soha sem mutatta legcsekélyebb jelét sem a beavatkozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!