Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európában a Fidesz a legerőseb...

Európában a Fidesz a legerősebb jobboldali párt?

Figyelt kérdés

Úgy tudom az európai országok többségében baloldali kormány van. Ehhez képest a Fidesz-KDNP 2/3-ot szerzett és az országban még most is 25%, a biztos pártválasztók között 50% a támogatottságuk.

Van még olyan ország, ahol egy jobboldali párt ilyen erős?

2013. aug. 30. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy kommunista lennék? Légy szíves erre válaszolj nekem! Amit pedig idéztem, az tény, közgazdasági, politológiai könyvek - már a kommunizmus előtt is - ezzel a meghatározással éltek. Ebből az a megfelelő következtetés, hogy Orbán nem jobboldali. Lehet, hogy annak deklarálja magát, de ilyen erővel én is állíthatom, hogy Mária Magdolna vagyok, csak éppen nem lenne igaz. Ezzel, most akármennyire is hihetetlen, nem Orbánt akarom becsmérelni, de tény, hogy Orbán nem jobboldali. Valaha az volt, bele is bukott. A magyar társadalom mélyen piac- és kapitalizmus ellenes, ebből tanult. De ettől még nem jobboldali.
2013. aug. 31. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Orbán Viktor úgyis jobboldali, akármit írnak azok a könyvek! Nem számít mit írnak! A mai valóságban Magyarországon Orbán Viktor testesíti meg a jobboldaliságot!

És hogy miért vagy kommunista? Ha az mszp-szdsz(ma együtt2014nek hívják magukat)-re szavazol, akkor biztos az vagy!

2013. aug. 31. 21:39
 13/16 Komplikato ***** válasza:

"A mai valóságban Magyarországon Orbán Viktor testesíti meg a jobboldaliságot!"

Meg is látszik :D

"Ehhez képest a Fidesz-KDNP 2/3-ot szerzett"

Konkrétan 52% volt az a 2/3 (66%) helyett csak ház a választási matek ... anno ugye mennyire megszívták 2002-ben amikor is nyertek, csak még sem. 2.7 millió ember meg azért közel sem a lakosság 2/3-os támogatását jelenti finoman szólva se.

2013. szept. 1. 00:50
 14/16 anonim ***** válasza:

"És hogy miért vagy kommunista? Ha az mszp-szdsz(ma együtt2014nek hívják magukat)-re szavazol, akkor biztos az vagy!"

Aha, tehát már előre tudod, hogy kire szavam, nem kicsit vagy arrogáns! Másik: mitől kommunista az aki MSZP-re vagy az Együttre szavaz?

Elárulok egy titkot, mert előre látom, hogy mit fogsz kifogásolni, a Fidesz épp úgy teli van volt MSZMP-s káderekkel, mint az MSZP a tisztújítás előtt.

Továbbá: téged minősít, ha a tankönyveket és a nemzetközi példákat sutba vágva, egyszerűen teszel arra, hogy mi a valóság. Orbán nem jobboldali, pont!

2013. szept. 1. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:

szavam*

helyett szavazok

2013. szept. 1. 08:57
 16/16 anonim ***** válasza:

most én is pontozok!:

Orbán Viktor JOBBOLDALI! PONT!!!

A fideszben nincs egy kommunista sem! PONT!!!

Az mszp, szdsz, együtt 2014 és a többi baloldali párt azért kommunista, mert az mszmp-ből származnak és ma is az mszmp érdekeit képviselik, legalábbis azoknak a leszármazottait és anyagi jólétüket! PONT!!!

2013. szept. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!