A szíriai harcok és esetlegesen kirobbanó világháború esetén, melyik csatornán lehet élőben követni ahogy az emberek öldöklik egymást?
Digi kábel TV-m van és SET TOP BOXos, tehát digitális vagy ez még analóg nem tudom. A műsorkínálatot se ismerem mer még nem néztem TV-t de most majd bekapcsolnám.
Ha igaz ez van [link] de lehet digitális nem tom :S CNN-em nincsen.
Mire hangoljak ha lesznek harcok ?
Szia!
Hagyd ezt a tévés vackot, az gagyi! Ilyen őszinte érdeklődést csak úgy lehet kielégíteni, ha odaköltözöl és premier plánban figyeled a feléd hulló bombákat.
" FullHD-ban a fotelban pockornnal néznéd, ahogy emberek több százai halnak meg. "
Én ma szó szerint ezt csináltam. Pattogtattam kukoricát (ilyen mikrós akármi) és beültem a TV elé al jazeerat nézni :D.
"Mire hangoljak ha lesznek harcok ?"
Első sorban a túlélésre.
Ahogy az emberek öldöklik egymást?
Ennyire izginek tartod?
Menj ki te a frontra és nézd végig, ahogy veled csinálják.
Ha van egy műszaki érzéked, és kb. 20 ezer forintod, szerelj fel egy parabolaantennát egy olcsó műholdvevővel és nézd a szíriai állami tévé nemzetközi csatornáját.
Vagy interneten, a jobb oldalon tudod kiválasztani az interneten is elérhető nemzetközi csatornákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!