A szíriai harcok és esetlegesen kirobbanó világháború esetén, melyik csatornán lehet élőben követni ahogy az emberek öldöklik egymást?
Digi kábel TV-m van és SET TOP BOXos, tehát digitális vagy ez még analóg nem tudom. A műsorkínálatot se ismerem mer még nem néztem TV-t de most majd bekapcsolnám.
Ha igaz ez van [link] de lehet digitális nem tom :S CNN-em nincsen.
Mire hangoljak ha lesznek harcok ?
Nem vagy normális, hogy ezt várod :D
Egyébként szerinted a harcok közepére, bombázások mellé majd odavonul egy TV stáb a műholdas autóval, hogy a nézőknek mindenről élőben tudósíthassanak?
Ez nem így működik, a háborús tudósítás elég veszélyes szakma, de az esti híradókba biztos kerül valami anyag.
Nézd a Euronewst!
Ember, tisztában vagy azzal, hogy ez nem egy film/sorozat?
Aki itt meghal, az nem fog felkelni a jelenet után, aki meghal, az meghal! Végleg. Az emberiség többségében (benned biztos nem) van valamennyi szimpátia, aki előtt ha egy embert is megőlsz, összeomlik lelkileg. Mert ehez szoktunk hozzá, őseink meg a vérhez.
Ha te is vért akarsz látni, húzd ki a beled az idegenlégió, garantáltan sok vért fogsz látni. Persze előbb a tiédet, hogy jól megedzenek a "hősi" haláloldra.
Szörnyű ember vagyok, remélem tudod. FullHD-ban a fotelban pockornnal néznéd, ahogy emberek több százai halnak meg. Oh, én békeszerető vagyok, de a te fejedbe lelkiismeret nélkül eresztenék golyót.
Nem akarok háborút persze ! De ha mégis lenne valami, akkor szeretném követni élőben. Csupán egy Elégedetlen ügyfél vagyok. Évek óta állandóan ismétlés megy a TV-kbe semmit mondó szappanoperák meg bárgyú krimik közt.
Full HD-be még ilyen nem volt. Most tőrténelmet írnak a TV-sek is. Gondolom ők már nagyon várják a CNNbe. Nekem nincs olyan, de van SKY NEWS,euronews, valami arab tv is.
Netes online TV-n nem adják ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!