Lengyelország ennyire gazdag?
Lengyelország talán a legjobban fejlődő ország Európában.
Meg amúgy is nézz meg csomó termeket, mindet Lengyelországban csináljak, főleg élelmiszer.
Azért van itt némi sötétség a fejekben:
A lengyelek annak idején becsődöltek, mi akkor Valuta alappal elkerültük ezt. Akkor sokan elmentek tőlük. Aztán eltelt 20 év és lassan felébredt a gazdaságuk, persze az köszönhető annak is, hogy a kint dolgozó lenygelek havi szinten 400-500 eurót hazaküldeneke, és lengyel termékekekt vásárolnak külföldön is, így erősítik a gazdaságot.
Náluk is van cigány probléma, dolgoztam lengyelekkel, szlovákkal, csehvel, ott is az a próbléma, ami nálunk. Ők is utálják őket.
De ők összetartanak, mi meg nem. A külföldön való munka legrosszabb pillanatai, mikor magyarral kellett együtt melózni. Borzalmasak kint, ha pár forinttal többet keressel, máris kiközösítenek. Persze vannak kivételek, de inkább a rosszabbik fajta. És persze mikor hazajön eljátsza itthon a királyt. Volt pár ilyen ismerősöm, mikor kimentem dolgozni, és találkoztam velük, mélyen megvetettek, mert jobban kerestem, és magasabb pozicióban voltam.
Ők meg csak mosogattak, mert a szemetet takarították.
A lengyelek nem ilyenek, ott elég ha egy faluból származtok, melót szereznek neketek pikk-pakk.
10 éven belül szerintem a környék legerősebb országa lesz, meg 40 millióan laknak ott, az is előny.
Persze, azért jön ide a lengyel turista, mert szeret gyönyörködni a szegénységben ... EGy fenét, azért van itt mert itt otthon érezheti magát, olcsó és megfizethető!
Lakások valamivel drágábbak, de náluk nem tették tönkre a lakés piacot a deviza hitelezéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!