Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lengyelország ennyire gazdag?

Lengyelország ennyire gazdag?

Figyelt kérdés
A strand tele van velük. Néztem a google street view-t Lengyelországról, nagyon szép. Az összes épület felújítva, rengeteg a családi házas övezet szép, új házakkal, melyek minimum 2 szintesek. Az utcák tiszták, rendezettek. Hallottam még, hogy nem tűrik el a kisebbséget, nem is nagyon van az országukban, valamint eléggé vallásosak.

2013. aug. 25. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
De a Horvátországi strandok meg magyarokkal van tele.
2013. aug. 25. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:
3%
attól mert a turista paradicsomokat kivakarták a mocsokból eus pénzen az ország maradék 99%a még egy putri. Arról meg hogy nem tűrik meg a kisebbséget 3 millió ember másról tanúskodik. Amúgy ha tényleg jól menne nekik nem vándorolt volna ki 8-10 millió ember pár év alatt.
2013. aug. 25. 20:29
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

Lengyelország talán a legjobban fejlődő ország Európában.

Meg amúgy is nézz meg csomó termeket, mindet Lengyelországban csináljak, főleg élelmiszer.

2013. aug. 25. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
8%
a lengyel csoda is kölcsönből megy/ment most meg már nem kapnak így komoly visszaesés várható. Úgy járnak mint a többi ország akik hitelből virgonckodtal.
2013. aug. 25. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:
96%

Azért van itt némi sötétség a fejekben:

A lengyelek annak idején becsődöltek, mi akkor Valuta alappal elkerültük ezt. Akkor sokan elmentek tőlük. Aztán eltelt 20 év és lassan felébredt a gazdaságuk, persze az köszönhető annak is, hogy a kint dolgozó lenygelek havi szinten 400-500 eurót hazaküldeneke, és lengyel termékekekt vásárolnak külföldön is, így erősítik a gazdaságot.

Náluk is van cigány probléma, dolgoztam lengyelekkel, szlovákkal, csehvel, ott is az a próbléma, ami nálunk. Ők is utálják őket.

De ők összetartanak, mi meg nem. A külföldön való munka legrosszabb pillanatai, mikor magyarral kellett együtt melózni. Borzalmasak kint, ha pár forinttal többet keressel, máris kiközösítenek. Persze vannak kivételek, de inkább a rosszabbik fajta. És persze mikor hazajön eljátsza itthon a királyt. Volt pár ilyen ismerősöm, mikor kimentem dolgozni, és találkoztam velük, mélyen megvetettek, mert jobban kerestem, és magasabb pozicióban voltam.

Ők meg csak mosogattak, mert a szemetet takarították.

A lengyelek nem ilyenek, ott elég ha egy faluból származtok, melót szereznek neketek pikk-pakk.

10 éven belül szerintem a környék legerősebb országa lesz, meg 40 millióan laknak ott, az is előny.

2013. aug. 25. 20:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem csak egyetlen környéket néztem, hanem az ország különböző részein, találomra választott helyeket is. Érdemes megnéznetek az országot a street view-val.
2013. aug. 25. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van a kérdezőnek, nekem volt szerencsém vonattal megtenni a Krakkó - Varsó távolságot, közben rengeteg falun áthaladtam, és ugyanezt tapasztaltam. Szó szerint egyetlen régi házat nem láttam, a kisebb falvak is gyönyörű, rendezett utcákkal, és új/felújított házakkal rendelkeznek. A magyar falvak képét annyira meghatározó kockaházaknak (Kádárkocka) nyoma sincs. Sok helyen jártam már Európában, de ilyet sehol máshol nem tapasztaltam. Annyira feltűnő volt, hogy a végén már útitársaimmal szándékosan a falvakat figyeltük, de hiába, egy régi házat nem tudtunk kiszúrni.
2013. aug. 25. 21:15
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor szegények, de ez cseppet sem tükröződik az országukon.
2013. aug. 25. 21:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, azért jön ide a lengyel turista, mert szeret gyönyörködni a szegénységben ... EGy fenét, azért van itt mert itt otthon érezheti magát, olcsó és megfizethető!

Lakások valamivel drágábbak, de náluk nem tették tönkre a lakés piacot a deviza hitelezéssel...

2013. aug. 25. 23:38
 20/20 anonim ***** válasza:
91%
Minket mindenesetre már lehagytak. Na ez a szégyen ránk nézve, mert ők 90-ben mélyebbről indultak.
2013. szept. 11. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!