Létezik, hogy Oroszországban ennyire megnőtt az életszínvonal?
Már Szentpétervár-Moszkva nagy sebességű vasút is van.
Ilyen Magyarországon is csinálhatnának.
Ezek a városok szépen fejlődnek.
Oroszországban a kilencvenes évek végén államcsőd is volt.Abból nem volt könnyű feltornázni, érthető, hogy még nincs minden felújítva, mint Németországban.
"Szóval lehetséges,hogy Oroszország most kb. Portugália szintjén van életszínvonal tekintetében?"
Nem lehetséges. A nagyvárosokban jó az életszínvonal, vidéken viszont nagyon rossz.
Utolsónak:
Azért az összefüggés elég jó szokott lenni, jogos a meglepödés, én sem tudom hova tenni.
Akkor az orosz iparnak melyik része lehet az amelyik olyan rettenetesen jol teljesit anélkül, hogy abbol a lakosságnak haszna lenne?
Persze egy statisztikus eloszlást nem mindig érdemes egyetlen számmal (mean) jellemezni.
Kben akkor milyen méröszám méri az életszínvonalat?
Mindenesetre ugy hallottam, hogy a földgáz, stb. bevételek miatt az oroszok életszinvonala javult valamit mondjuk Jelcin óta. Tudtok valamit erröl?
Az átlag nyomorban él ott is.
De rengeteg milliárdos lett az elmúlt években. Valószínűleg azok dobják meg a statisztikát.
Egyébként a legdrágább az ő repülőterük volt. Mármint az ott lévő éttermek.
Hong-Kong pedig szinte olcsó volt.
Ez számomra meglepő volt. Ja, és nagyon beképzeletek is voltak az oroszok és egyáltalán nem segítőkészségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!