Miért gondolják Magyarországon az elvileg 'jobboldali' nézetű emberek, hogy izrael annyira rossz?
És miért? :)
Mert egy hozzád hasonló majom, aki még indokolni sem tudja a véleményét, azt mondja? :)
Szerintem nem csak a jobboldali emberek gondolják így. Ez nem egyfajta gondolat hanem tény.
Magyarországon az elvileg 'jobboldali' nézetű emberek nem gondolják, hanem az - elvileg és gykorlatilag is - SZÉLSÕSÉGES nézetû emberek gondolják.
SZÉLSÕSÉGES, akár jobb, akár bal. Nézz tána, a maguat kommunistának mondók sem gyõzik ekézni Izraelt.
Ennek pedig ugyanaz az oka, amiért ekézik Amerikát, NY-Európát, általában a szabad országokat, a liberalizmust ( = SZABADSAGELVÛSÉG, vagyis, hogy az egyik ember szabadságának határa a másiknak a szabadsága, de egész odaáig tart, mégmás szóval: mindent szabad, amivel nem korlátozol másokat abban, hogy nekik is minent szabadjon. Vegyük észre, hogy ez korántsem jelent szabályozatlanságot! )
A szélsõségesekre - akár bal, akár jobb - jellemzõ mások szabadságának elutasítása, miközben szabadságról szónokolnak, csakhogy számukra a szabadság azt jelenti, hogy NEKIK TÉNYLEG mindent szabad, a legcsekélyebb korlátozás nélkül.
+++++++++
# 17 - tegnap 08:02 videoklippjérõl, addig is, míg - emélhetõleg - kimoderálják, ahogy ugyanezt a klippet - nagyon helyesen - már sokszor:
Kb március óta van a youtube-on, kultúrált fórumok a linkjét ( már a rövidebb vátozatét is ) tartalmazó kommenteket törölni szokták. 1x érdemén felüli idõt pazaroltam ( még a rövidebb változatra ), nyugodtan állíthatom, elejétõl a végig hazug propagandaklipp, régebbi ilyenekbõl összevágva.
Némi konkrétum: Amit elején a Talmudról ír, abból egy szó sem igaz, csak olyannak lehet beadni, aki a Talmudod csak a csirkefogó hamisító luzsénszkytõl ismeri, a valódit nem. Azután nem látni - hallani, hogy mit kérdeztek a csajsziktól, mit mondtak nekik elõzõleg. Sõt, az is lehet, hogy leírták nekik a szöveget azzal, hogy 50 - 100 sekelért mondják el, anélkül, hogy megmondták volna, mire kell. Vagy mondtak valami hazugságot, egészen más. És még az sem biztos, hogy a csajszik nem arabok. Ekkorákról ugyanis nem tudod megkülönbözetni, néha felnõtteket is nehéz. ( Ettõl függetlenül itthon a jobberektõl cifrábbakat hallhatsz, minden provokáció nélkül. )
Minddenesetre én 3 hét alatt még hasonlót sem hallottam, pedig nem kevés emberrel beszéltem, fiatallal is, öreggel is, katonával is, mindefélérõl, arabokról is.
Összesen csak annyi, hogy ne üljek be egyedül olyan autóba, amit arab vezet. Ennyi.
Pajeszos bácsit meg Izrael több, mint 5 milla zsidó lakója között legfeljebb, ha 2 - 300 ezret találsz, õk külön falvakban, vagy a nagyobb városok külön negyedeiben élnek. Ha a túrista kiváncsi rájuk, megnézheti õket, de természetesn úgy, hogy tiszteletben tartja a szokásaikat, akárcsak bármely más országban.
Pl Görögországban a Meteora kölostregyüttes egyetlen kolostorába sem léphetsz rövidnadrágban, a nõk csak bokáig érõ szoknyában, ha nincs, adnak.
Ami a klippen látható egyébb borzalmakat illeti, ismeretes, hogy Gázában készítenek rakétákat, egyébb robbanõszerkezeteket ( nyilván a legbékésebb céllal ) és a mûhelyek, ahol készítik, olykor vmelyik közremûködõ ügyetlensége folytán felrobbannak. Az összeégett testeket fotózhatták ilyen alkalommal. ( Abban különbözünk, h én nem mondom, h tuti, csak, hogy LEHET. ) Egy ilyen robbanás után persze az épület nem egész úgy néz ki, mint elõtte. Olyankor dolga van a buldózernek, mert a romokat persze takarítani kell. ( Megint nem mondom, hogy tuti, de készülHETtek a buldózeres klippek ilyen alkalommal. Akkor is, ha a buldózer izraeli, mert - hiszed, vagy sem - még Gázával is létezik együttmûködés, ha olyan betegek, sérültek vannak, akik ellátására Gázában nincs meg a felszerelés, vagy képzettség, haladéktalanul viszik az izraeli kórházba. )
A "vér" meg nagyrészt ketchup. nem vicc: ha jól megnézed, láthatod, h ÉLÕ embert, gyereket állítottak be véres hullának, mint mondtam ketchuppal, v ilyesmivel "dekorálva".
"Tudom, a gázában történő események tényleg elítélendőek"
Szegeny gazaiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!