Az EU parlamentben ennyire unatkoznak?
Mi az, hogy a víz nem oltja a szomjat?
Előírták egyszer az uborkának, hogy hogy görbüljön meg. Aztán jöttek azzal, hogy nótaszóra kell fejni a tehenet, a disznót el kell altatni levágás előtt.Nem beszélve, az összkomfortos tyúkketrecről. Most már a víz nem oltja a szomjat?
# 5:
Hát, ez kizárt dolog, mert nem tudom...
Miről beszélsz? Ki védte az EU-t? Csak leírtam a véleményemet az üggyel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy tényleg agyadra ment a kuckuruc. Én már évek óta nem olvasom, neked is lehet, hogy pihentetned kéne...
"Gondolom ezzel az a céljuk, hogy a vízhez való jog megszűnjön, mint alapvető emberi jog. Más értelme nem hinném, hogy lenne..."
"Szerintem ,ezzel az a cél, hogy bizonyos vállalatoknak még több profitot csináljanak."
Persze, amiből valakinek profitja lesz, az biztosan az ördög műve... Arra még nem gondoltatok, hogy miközben a csapból is az folyik (hehe), hogy milyen kevés ivóvíz áll az emberiség rendelkezésére, addig úgy pazaroljuk a vizet, ahogy csak bírjuk? Ezt valahogy meg kell oldani. Persze sanszos, hogy előbb fogjuk megoldani nagy mennyiségű tengervíz ihatóvá tételét, mint hogy lemondanánk a pazarlásról, de attól még keresni kell az alternatív megoldásokat is, mert egyszer majd azon kapják magukat a dédunokáink, hogy a tengereket is kiitták.
A határozat nem azt jelenti ki, hogy nem oltja a szomjat vagy nem hidratál, hanem azt, hogy nem képes csökkenteni a kiszáradás kockázatát. Ezt gondolom a pármai konferencián résztvevő 21 tudós jobban tudja, mint a gyakorikérdésekre irogató bioszból 2-es értelmetlenségiek. Többet a linken érdemes olvasni a dologról, ne a véleményoldalakról tájékozódj ahol szintén buta emberek mondják el a véleményüket, hanem hivatalos forrásból: [link]
A döntés alapvetően egy reklámszöveg miatt született, várhatóan 0 hatása lesz bármilyen más területre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!