Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A mikrohullámú sütőt a túlnépe...

A mikrohullámú sütőt a túlnépesedés csökkentésére találták fel?

Figyelt kérdés

2013. aug. 1. 17:48
1 2 3
 21/29 2xSü ***** válasza:

> a hő közlése elég egyenletes.

Még egy kicsit korrigálom magam. Homogén anyag esetén egyenletes. Különböző összetételű anyagok más mértékben nyelik el a mikrohullámokat, így más tempóban melegszenek. Pl. ezért nem lehet tojást sütni mikróban, mert a sárgája gyorsabban melegszik, ami miatt a tojás általában felrobban. Szóval ismételni tudom magam, van amire jó a mikró, van, amire nem. Persze ez független kérdés attól, van-e egészségkárosító hatása.

2013. aug. 2. 00:29
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem tudtam végig olvasni a röhögéstől, úgyhogy csak remélem, hogy még nem írták le...

Katonai célokra fejlesztették ki... Csak éppen radar képpen. Valami véletlen folytán jöttek rá, hogy mikre is képes a mikrohullám?

Ezért gyorsan be is dobozolták...

2013. aug. 3. 02:17
 23/29 A kérdező kommentje:

"Kérdező, szerintem neked lenne szükséged orvosi segítségre."

Én sohasem állok szóba orvosokkal. Azok rengeteg embert nyírnak ki. Az egyik vezető halál ok a világon az orvosi kezelés:

[link]

"Különben érdekes, nekünk már 20 éve van mikrónk, és még élünk."

Már nem hiszem, hogy sokáig húzzátok. Húsz év alatt teljesen szétroncsolta a szervezetetek.

2013. aug. 3. 06:54
 24/29 anonim ***** válasza:
06:54: :DDDDDDDDDD
2013. aug. 3. 09:26
 25/29 anonim ***** válasza:

Kérdező szerintem neked van mikrosütőd és leszedted az ajtaját és úgy használod ott állsz mellette minden nap azért roncsolta szét az agyadat és beszélsz itt hülyeségeket.

Egy átlagos olcsó sütő illesztéseinél sem mondható hogy nagy mértékben kijönne a radarhullámod ,talán valami régi ócska vacaknál ami esik szét érezhető hogy sugároz de ez nem röntgensugárzás hogy szétroncsolja az egész testedet , pont azért jéghideg a kaja belseje a mikró után mert nem világítja át a dolgot hanem kívülről befelé dolgozik ahogy a nap is.

2013. aug. 3. 11:37
 26/29 séllei flórián válasza:
Nem attól kell félni ami a mikróból jön ki, hanem attól amit egész nap be lélegzel, és azoktól a gyógyszerektől amit megetetnek veled, és amit írnak ne foglalkozz velük... Az agymosott emberek mindent elviselnek... Ha tudnák mit esznek meg nap mint nap szerintem telibe h*nynák a gépet amiről éppen ezt olvassák :DDD és igen... Én nem veszek be gyógyszereket, nem használok mikrót, és nem eszek meg olyan ételt amibe aszpartám van (meg a többi sz*rság) :DD pontozzatok le, de ez akkor is ígyvan ;)
2013. aug. 3. 19:23
 27/29 anonim ***** válasza:
"Én nem veszek be gyógyszereket" Mert egészséges vagy basszus,nekem sajnos muszály gyógyszert szedtem ha életben akarok maradni még 20 évig,és ha nem azt a gyógyszert kapnám amit kell már rég halott lennék...
2013. aug. 3. 19:52
 28/29 séllei flórián válasza:
Utolsó... Én nem erre gondoltam... De feleslegesen nem veszek be gyógyszert... Fejfájásra,székrekedésre,torokgyulladásra stb. Én sajnálom, hogy beteg vagy és jobbulást kívánok.
2013. aug. 3. 20:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Persze mert még nem fájt úgy a fejed hogy majd el hányod magad és közben dolgoznod kell .Régen én is így voltam ezzel de ma már van egy határ amikor ha fáj be kell vennem mert nem éri meg hogy az egész napom a fejgörcsökről szóljon és közbe figyelj oda a munkára.
2013. aug. 3. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!