Mit szólsz ehhez a lépéshez az afrikai túlnépesedés ellen?
az afrikai élelmiszerekbe ami segély formájában jut el hozzájuk azokba fogamzásgátlót kevernek így:
1,Akik amúgy éhenhalnának segély nélkül életben maradnak csak nem szaporodnak
2, Azok az afrikai rezsimek akik elveszik a segély egy részét és eladjáj majd az összegből fegyvert vesznek azokat kilönék ezzel mivel az élelmiszer ellenörzésekor kimutatnák a fogamzásgátlót és így nem tudnák eladni
3 elönye van
-nem halnak éhen azok akik amúgy nem tudják eltartani magukat
2,nem fog folytatódni a túlnépesedés
3, az afrikai mészárosok kezéből kivennénk a pénzt
Szerintem meg jó lenne nekik nem adni semmit.
Ha gyereket akarnak szülni, akkor szüljenek.
Amúgy pedig h*lyeség ez a nagy jótékonykodás. Az ő kultúrájukban benne van az az életvitel, hogy születik náluk egy rakat gyerek és pár meghal. Ez náluk szokványos dolog, csak a mi szemünkkel tűnik barbárnak és elképesztőnek.
Hagyni kéne őket a saját útjukat járni és nem foglalkozni olyan kérdésekkel, hogyan ne hagyjunk meghalni senkit. Próbáljuk meg az ő szemszögükből szemlélni a dolgokat.
Amúgy pedig, ha emberi jogokban gondolkodunk, akkor abba is gondoljunk bele, hogy hányan fognak meghalni abban, ha a nagy jótékonykodásunk közepette felhízlaljuk a népességüket másfél milliárdra, aztán hirtelen bedőlnek Európa nemzetei valami társadalmi, vagy környezetei katasztrófa miatt és nekünk sem lesz mit ennünk.
Na, akkor rendesen fog hullani mindenki.
Szerintem alapból nem kellene adni nekik semmit.
Persze, közben mi meg rengeteg ételt dobálunk ki. De ettől függetlenül, szerintem Afrikában sem lenne akkora éhezés hogyha 8 gyerek helyett 2 gyereke lenne minden családnak. Mivel ők választják azt, hogy ennyi gyereket szülnek, ők vállalják érte a felelősséget is, hogy eltartsák őket. Nem kellene fogamzásgátlót keverni a kajájukba, inkább csak nem kellene adni nekik enni. Inkább a mezőgazdasági termelést elősegítő tudást és technikai eszközöket kellene megosztani velük.
azt hogy mindezt miért csak az afrikaiakkal akarod csinálni? a szomszédommal nem lehet? az ő életstílusa sem tetszik, ne szaporodjon! Sőt a postás is olyan goromba velem és amúgysem kapok sok levelet, mindig csak számlát hoz!
Semmi hasznuk, köttessük el őket!
Na ugyehogy ugye?
Olyan választ adtam amilyen undorító ez a kérdés!
Mi a f*sz közöd van neked Afrikához jóember????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!