Szlovákiában egy cigányvajda polgárháborúval fenyeget?
Én attól félek, hogyha Szlovákiában ilyet csinálnak akkor elmenekülnek a cigányok és majd ide akarnak jönni.
Ismerve a magyar politikai elitet még adná is alájuk a lovat, meg az EU nem fogadná be őket és kötelezné Magyarországot rá.
Van köze hozzá.
Nagy volumenű változtatásoknál , építkezéseknél engedélyt kell kérni.
Én sem építhetnék egy Bábel tornyot a falu közepére.
Dehát pont az a lényeg, hogy sokan nem is a saját portájukra építették. Ráadásul itthon is ha egy ablakot akarsz beépíteni, már tervek és engedélyek kellenek. Nemhogy egy ház építéséhez, amihez még szakági tervek is szükségesek.
Erre jön a cigány és gondol egyet, felépít egy házat. Az a minimum, hogy kérjen rá fennmaradási engedélyt és fizesse ki a bírságot. Ha én csinálnám ezt és nem fizetnék, nekem is lebontanák a házamat. Akárkinek a telkén is van...
"Tényleg nagyon átlátja a helyzetet. Hol érhetném el? Szokott ide járni?"
El ne hidd már, hogy egy ilyen koponya épp a gyakorin fog írogatni. :D
De miért van az hogy ha egy ilyen és hasonló dolgokat akarnak bevezetni akkor mindig a cigányoknak a legnagyobb a hangjuk amikor ez mindenki érint.
Igazából próbálkozhatnak majd idejönni a cigányok, de őket ki is lehet majd toloncolni, mivel nem magyar állampolgárok.
6.
Kitoloncolni?
Hogyha normális vezetése lenne az országnak, akkor talán.
Az MSZP meg a Fidesz és a hasonlók alatt nem, ezek inkább letelepítenék őket mert "szegény menekültek"...stb
Ebből azért van ekkora felhajtás mert így említik:
Két év múlva ledózerolhatnák a romatelepeket
És nem így
Két év múlva ledózerolhatnák az illegálisan felépített házakat.
Így kell hátrányos helyzetűnek feltüntetni a cigányokat, úgy, hogy előnyhöz jussanak. Pozitív diszkrimináció.
- Szlovákiában akkor dózerolnak el putrit, ha előbb a putrilakó kapott egy kész új lakást! (5 év múlva az is "elromlik").
- Szlovákiában nem létezik "cigány vajda" intézmény.
Tehát az egész egy újságírói lufi, nem kell betojni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!